2777
2789
عنوان

من بی حیام؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 79 پست
زیاده که 

والا ما اینجا سوپریا همممممه اقان

رفتم فروشگاه چون همیشه میرم از فروشگاه خرید میکنم اونجا فروشنده هم خانم هم اقا و لازم نیست از کسی بخوام برام چیزی بیاره خودم برمیدارم ولی چون ظهر بود وقت ناهار بود فقط یه اقا بود قسمت صندوق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجا هم مغازه های لباس زیر خیلیاش تو مرکز شهر اقان

ی بار منم ی خبطی کردم اینجا گفتم از فروشنده اقا گرفتم طرف ول نمیکرد هی صفات خودشو به من داد 

بعضیها بیمارن هر کاری دلت میخاد بکن به کسی چیزی نگو 

تبلیغای ماهواره من دیدم نوار تبلیغ میشه حتی البته تو ماهواره دیدم فقط 😂😂

اره بابام پریودی یه اتفاق طبیعی بدن هست چرا باید از پریود شدن خجالت بکشیم وقتی که خدا مارو اینجور افریده

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
ی بار منم ی خبطی کردم اینجا گفتم از فروشنده اقا گرفتم طرف ول نمیکرد هی صفات خودشو به من داد  ب ...

اخه اومدم خونه دید دستم گفت  وااااای روت شد از فروشگاه که صندوقدار اقا بود بخریحیا نکردی؟؟

فقر فرهنگی موج میزنه......این مساله کامل عادیه و نرماله بدن خانوم هاست چ ربطی به حیا داره.....مث این میمونه بگی خجالت نمیکشی وقتی سرما میخوری جلو مرها عطسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟حیا نمیکنی؟ چ ربطی داره

بی حیا چیه پریود شدی دیگه مگه دست خودت بوده

منم میرم فروشگاه نوار بهداشتی میخرم صندوقدارم هرکسی بود وظیفه داره ثبت کنه 

کاندو... نیس که چون این به خواست آدمه ولی پریود غیرارادی

اخه اومدم خونه دید دستم گفت  وااااای روت شد از فروشگاه که صندوقدار اقا بود بخریحیا نکردی؟؟

نه بگو اشتباه دیدی 

دو تا نوار کاست اندی و کوروس بوده 😐😐😐😐

بهش بگو این چیزا بی حیایی نیست 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌