2777
2789
عنوان

من بی حیام؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم

همینو بهونه کن باهاش قطع رابطه کن یه عمر راحت شو از دست این عتیقه   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

عزیزم پریودی خیلی مساله عادیی هست....پس خرید لوازم مورد نیازشم عادیه..من یکبار قشم میخواستم لباس زیر بخرم هرجا میرفتم فروشنده هاشون مرد بودن...اینقدر خجالت کشیدم تا آخر ازیکیشون خریدم ولی فروشنده واسش عادی بود چون شغلش بود.من خجالت میکشیدم

یه روز خوب میاد

یعنی چی ای بابا چقدر حرص خوردم از دست اون که بهت این را گفته 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

میگفتی واس آبجیت خریدم 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

این همه درد و زجر میکشیم به جای اینکه آگاه سازی بشه که هوامونو بیش تر داشته باشن تازه به بی حیایی هم متهم میشیم😐😐

والا کم مونده بگن اگه انسان زن باشه کلا بی حیاییه😑

الاغ ها