delemadar مدیر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 54 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 17 پست سلام خانمها خوبینمن چهار روزه فهمیدم باردارمشهریور ماه یه زایمان زودرس داشتم که به علت نارسایی جفت بودالان باید چیکار کنم که دوباره نارسایی نداشته باشم؟کسی شرایط مشابه من رو داشته؟و الان ۵ هفته هستم کی برم برای سونوی تشگیل قلب؟ 1400/10/13 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 واقعا دیگه تحمل یه اتفاق دوباره رو ندارم دلم میخواد بچمو سالم بغل بگیرم انشالله که خدا هردوتون رو حفظ کنه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
آرشاه عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2147 ۲۹ هفتگی سلام عزیزم منم پسرم توی ۲۶هفتگی از دست دادمآب دورش صفرشد ورشدش عقب بوده هفتهشماالان بارداری؟دکترت نگفت بایدآمپول بزنی؟؟؟ دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
آرشاه عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2147 خوزستانم منم خوزستانمدکتر کیهمشکل منم همینه😢😢 دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا