krokodil مدیر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1312 عنوان پریود | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 18 پست بچه ها یه هفتس پریودم حس میکنم دارم میمیرم از کمبود محبت و درد اصنکمبود محبت ب درک این دردو چیکار کنم هرروزم داره شدید تر میشه اصلا بند نمیادبگم کیست رحم هم دارم با اینک سنم کمه رونامو کمرم داره میترکه اصلا نمیتونم تکون بخورم چیکار کنم 1400/10/13 | 11:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
krokodil مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1312 منم خیلی احساس تنهایی دارم فک میکنم هیچکس دوسم نداره😐🥲دیشب مامانمو صدا کردم میگم مامان خون ریزی کر ... من مامانم هی بهم قرص و ویتامین میده همش برام دمنوش میاره ولی نمیدونم چرا حس میکنم الکیه و دوسم نداره😑ولی فک کنمم الکی حساسم واااایی لنت ب پریود😐💔
krokodil مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1312 هزارپاوتگزاس و ابد و یک روز و زهر مار و سامورایی در برلین چارچنگولی ...الان حضور ذهن دارم اینا سینما ... دمت گرم
دخترbarani عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 5007 منم 😔شما همسن منی تروخدا میشه بیاید تاپیک آخر من❤❤😔😔 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
تینکربل۰هستم عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 544 من مامانم هی بهم قرص و ویتامین میده همش برام دمنوش میاره ولی نمیدونم چرا حس میکنم الکیه و دوسم نداره ... منم دیشب دمنوش و اینا مامانم اورد.نه باور کن راستکیه🥲ولی ادم درونی این حسو داره تو این دوران.شمام رو صدای تلویزیون و اینا حساس میشید و عصبی میشید؟