2777
2789
عنوان

کسایی که پروپرانول میخورن میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 39 پست
دو تا دکتر متخصص گفتن از فردا بزار کنار چون انقدر ضعیفه که اصلا اذیتی نداره ، البته من کنار پرانول د ...

نمیدونم من که کم کم قطعش کردم البته شرایط محیطی هم خییلی تاثیر داره الان که چهارماهی میشه نخوردم خداروشکر دیگه حمله استرسی و تپش قلب ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا من الان سه ماه مصرف می کنم 

جدیدا وقتی یکی دوساعت می گذره نمی خورم تپش قلب می گیرم

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
واقعا؟ حتی پرانول ۱۰

اره به خدااا...یکی بگه اگه ضعیف بود چرا دادی؟؟؟یه ذره فقط یه ذره بدن کاملا حس میشه...دکترتو عوض کن فوری..‌بهم خبر بده....

بگو که من این علائم رو دارم میگه طبیعی هستش لگو چیکار کنم

نمیدونم من که کم کم قطعش کردم البته شرایط محیطی هم خییلی تاثیر داره الان که چهارماهی میشه نخوردم خدا ...

الهی شکر

دیشب به من خیلی فشار عصبی و غم زیاد وارد شد بخاطر اون دعوا حالا نمیدونم از اونه یا نه.

بنظرت فردا دوباره بخورم؟ نصف بخورم؟

اشتباه کرد دکتر...یه دفعه اخه قطع میکنن؟؟؟فوری بهش بگو...

خواهر الان دکتر از کجا پیدا کنم

من اصلا مشکل قلب ندارم تپش قلب دارم که از اعصابمه پرانول رو هم دکتر اعصاب در کنار داروهای دیگش داده

الهی شکر دیشب به من خیلی فشار عصبی و غم زیاد وارد شد بخاطر اون دعوا حالا نمیدونم از اونه یا نه. بن ...

نمیدونم به خدا من جای تو بودم هروقت حالم بد میشد میخوردم مثلا اگه استرس شدید یا ناراحتی برام پیش می اومد و تپش قلب می گرفتم میخوردم 

اره به خدااا...یکی بگه اگه ضعیف بود چرا دادی؟؟؟یه ذره فقط یه ذره بدن کاملا حس میشه...دکترتو عوض کن ف ...

من این دارو رو  و چندتا داروی دیگه اعصاب رو از فروردین امسال تحت نظر دکتر اعصاب خودم  دارم میخورم ، یه جراحی احتمالا داشته باشم دیروز رفتم ویزیت تیم جراحی پیش روانپزشکشون گفت بهتره پرانول رو قطع کنی ، داروی ضعیفی هم هست از فردا نخور ، منم امروز رفتم پیش دکتر خودم و ازش مشورت گرفتم گفتم همچین حرفی زده روانپزشکه اون تیم جراحی ،دکترمم گفت ایرادی نداره