2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایم سرد بودن رحم چیه؟

• حالت تهوع
  • لکه بینی مکرر
  • درد زیر دل
  • قاعدگی زودهنگام
  • بوی مشمئز کننده رحم
  • ترشح سفید و پنیرکی در رحم
  • ادرار سفید رنگ
  • بروز کیست های پلی کیستیک خوشه ای در رحم
  • درد زیر دل پس از رابطه جنسی
  • درد پشت سر
  • بوی بد دهان
  • عدم تمایل به رابطه جنسی
  • پهلو درد
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

بله عزیزم خیلی خوبه ولی اگه تنبلی تخمدان داری به تنهایی تاثیر نداره.برای تنبلی به من گفتن گیاهایی که هورمون زنانه داره و قاعده اوره بخور حله.منم تو نت زدم .بعدتا دوماه جوشنده تخم شوید و هویج و خرفه و زیر سبز و گیاه پنج انگشت رو شبی از هر کدوم یکی جوشندم خوردم .سردیجاتم حذف کردم.بعد دوماه تخمدانام کلی فولیکول بالغ داشت و سریعم حامله شدم

💖
من سه ماهه تو اقدامم. اینم بگم ک خیلی استرسدارم

استرس نداشته باش منم تو ماه چهارم اقدام بودم باردار شدم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

عزیزم من یدونه سقط داشتم پارسال بعد از تقریبا پنج ماه اقدام کردم ولی بدون هیچ مشکلی نمیشد تا اینکه سیاه دانه و عسل از روز اول پریودم تا حدود روز دهم هرروز ناشتا خوردم و اینکه یه لیوانم روزی دارچین و زنجبیل و زرد چوبه دم میکردم میخوردم و جواب گرفتم و باردار شدم

عزیزم من یدونه سقط داشتم پارسال بعد از تقریبا پنج ماه اقدام کردم ولی بدون هیچ مشکلی نمیشد تا اینکه س ...

منم از روز چهارم پری میخورم تا دهم.

ببینم نتیجه میده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز