http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=200333&PageNumber=1 دوستانی که دوشب پیش تو این تاپیک دلداریم دادند.........ادامه ماجرا...... دوشب تنها بودم......تا 24ساعت موبایلش خاموش بود....مادرشوهرم زنگ زد گفت امیر به من زنگ زد صداش خوب نبود چیزی شده؟منم گفتم من حرفی نزنم بهتره.......بعدش مامانم زنگ زد که بیاد بازدید عیدمان را پس بده....منم گفتم همسرم نیست....آمدند قضیه را گفتم.....امروز همسرم آمد وسایلش را برداشت.......گفت که تا یک ماه دیگه دادگاه قضیه مارا روشن میکنه.....خانه هم پس دادم وسایلت را جمع کن...گفتم بخاطر بچه تجدید نظر کن......گفت بچه مال خودت با هیچ بهانه ای نمی توونی من را راضی کنی؟؟؟؟؟؟؟ حالا چه کنم؟ پروسه طلاق چقدر طول میکشه؟........من چه حقوقی دارم؟
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اهو جون واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باورم نمیشه اما ناراحت نشیا شوهرت بهانشه اگه بچه هم در کار نبود اون کار خودشو میکرد کسی که به این راحتی از زن و نوزاد تازه به دنیا اومده میگذره پاش میلغزیده از قبل
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند میامد