2777
2789
عنوان

آخر عاقبتم چی میشه؟(2)

5791 بازدید | 146 پست
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=200333&PageNumber=1
دوستانی که دوشب پیش تو این تاپیک دلداریم دادند.........ادامه ماجرا......
دوشب تنها بودم......تا 24ساعت موبایلش خاموش بود....مادرشوهرم زنگ زد گفت امیر به من زنگ زد صداش خوب نبود چیزی شده؟منم گفتم من حرفی نزنم بهتره.......بعدش مامانم زنگ زد که بیاد بازدید عیدمان را پس بده....منم گفتم همسرم نیست....آمدند قضیه را گفتم.....امروز همسرم آمد وسایلش را برداشت.......گفت که تا یک ماه دیگه دادگاه قضیه مارا روشن میکنه.....خانه هم پس دادم وسایلت را جمع کن...گفتم بخاطر بچه تجدید نظر کن......گفت بچه مال خودت با هیچ بهانه ای نمی توونی من را راضی کنی؟؟؟؟؟؟؟
حالا چه کنم؟
پروسه طلاق چقدر طول میکشه؟........من چه حقوقی دارم؟
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید با کسی رابطه داره دنبال بهونه بوده

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وقتی ابنجا بود.....مامانش زنگ زد......چند تا جواب سر بالا داد.....منم داشتم بچه شیر میدادم
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

بیشتر ببینید
کلا آذم جوشیه......حد وسط نداره یا خیلی مهربونه......یا خیلی بد جنس

بیشتر ببینید
اهو جون واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باورم نمیشه
اما ناراحت نشیا
شوهرت بهانشه
اگه بچه هم در کار نبود اون کار خودشو میکرد
کسی که به این راحتی از زن و نوزاد تازه به دنیا اومده میگذره پاش میلغزیده از قبل
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه
باران بند میامد
بیشتر ببینید
40 سالشه........هنوز نگفتم به کسی بهم چی گفته.......

بیشتر ببینید