2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییی چه خبره.  من خودم میفروشم یکی ۲۸    دو  ماهه مدام استفاده میکنم خودم هم. ...

یکی دیگه میداد ۳۵بعد ب اون ک‌۸۵میداد گفتم گفت اونا اصل نیس هرچی پول بدی بیشتراش میخوری 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
یکی دیگه میداد ۳۵بعد ب اون ک‌۸۵میداد گفتم گفت اونا اصل نیس هرچی پول بدی بیشتراش میخوری 

عزیزم من خودم عمده فروشم. کسی که ازم میخره انلاین شاپه. میدشون دونه ای ۸۰.  کلی هم کانالش عضو داره.  الان جدیدا شرکت ما به  اسم شامپو سبغ آتنا  داره شامپو ها را میزنه و پخش میکنه. اگه یه مدت دیگه سبغ شما هم برند اتنا اومد کنارش بیا  ریپلایم کن.

عزیزم من خودم عمده فروشم. کسی که ازم میخره انلاین شاپه. میدشون دونه ای ۸۰.  کلی هم کانالش عضو د ...

من دیگه ازش نمیخرم چون موهام ک هنوز چربه ریزش هم داره نازک هم هست اخه کسی ک ازش گرفتم موهاشا نشونم داد قسم خورد ک عرض ۲ماه اینجور شدموجدید در اومده واسه من ک اینطور نبود تازه موهام شوره نداشت ک الانم شوره گرفته

اصل نبوده خواهر.اونی که من سفارش دادم عالی بود اصن معرکه

آخه خب میدونی من به پیشنهاد دوستم گرفتم از اون خانمه دوستم راضی بود ، من نه اصلا . جنس موهامو بد کرده بود 

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
من دیگه ازش نمیخرم چون موهام ک هنوز چربه ریزش هم داره نازک هم هست اخه کسی ک ازش گرفتم موهاشا نشونم د ...

موهات مثله منه،نرم و نازک و خیلی هم میریزه

دوبار تاحالا شامپو سبغ زدم اینقدددددر نرم شده

موهات مثله منه،نرم و نازک و خیلی هم میریزه دوبار تاحالا شامپو سبغ زدم اینقدددددر نرم شده

نرم نازک و چرب ما ک موهامون نازکه شامپو حالت دهنده باید استفاده کنیم ولی دیگه سبغ نخریدم مخصوصا با این قیمت۸۵ هرکی هرجور دوس داره میفروشه

نرم نازک و چرب ما ک موهامون نازکه شامپو حالت دهنده باید استفاده کنیم ولی دیگه سبغ نخریدم مخصوصا با ا ...

شامپو سبغ رو ۳۵ تومن خریدم ولی اصلااااا دیگه نمیزنم خییییلی نرم شده و راحت میریزه