2777
2789
عنوان

خانمای عزیز؛ اخبار رو دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 42 پست
این 60تومنی که میگفتن میخوان بگیرن پس الکیه؟

برای زمین هیچ پولی نمیگیرن اما برای بنا قسط بندی داره نمیدونم چقدر پیش پرداخت میخواد

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان چیه لطفا یکی کامل توضیح بده ممنون به کیا زمین می دن

به افردای که خانه ندارن مسکن ملی میدن سرچ کن تا از جزییات با خبر بشی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
میگن وام بیست ساله هست و سودش بالا. 

به استناد ماده 4 قانون جهش تولید مسکن و مصوبه جلسه مورخ 1400/08/11 شورای پول و اعتبار ، تسهیلات ساخت مسکن در شهر های مختلف براساس سقف های تعیین شده به شرح ذیل با ثبت درخواست در این سامانه و معرفی به بانک های عامل قابل پرداخت می باشد:

- در شهر تهران 4500 میلیون ریال

- در شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت 4000 میلیون ریال.

- در مراکز استان ها 3500 میلیون ریال.

- در سایر شهرها 3000 میلیون ریال.

- در روستاها 2500 میلیون ریال.

•    نحوه اعطای تسهیلات به صورت مرحله ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه (به صورت تدریجی) در هریک از مراحل، به شرح ذیل می باشد:

مرحله    درصد تسهیلات اعطایی

پی کنی _ فونداسیون    10

اسکلت - سقف    40

سفت کاری    25

نازک کاری    25

بانک عامل می تواند حداکثر تا 20درصد از کل مانده تسهیلات مشارکت مدنی را با تایید وزارت راه و شهرسازی و اخذ ضمانت نامه بانکی پرداخت نماید. بدیهی است مبلغ مزبور از پرداختهای هر یک از مراحل آتی به تناسب سهم الشرکه مستهلک می گردد.

•    مجموع دوران مشارکت مدنی (ساخت) و فروش اقساطی این تسهیلات حداکثر 20 سال (حداکثر 3 سال مشارکت مدنی) می باشد . پس از دوران مشارکت مدنی، اصل و سود دوران مشارکت مدنی تسهیالت اعطایی، قابل تقسیط به متقاضی می باشد.

اطلاعیه ثبت نام تسهیلات ساخت مسکن

به استناد ماده 4 قانون جهش تولید مسکن و مصوبه جلسه مورخ 1400/08/11 شورای پول و اعتبار ، تسهیلات ساخت مسکن در شهر های مختلف براساس سقف های تعیین شده به شرح ذیل با ثبت درخواست در این سامانه و معرفی به بانک های عامل قابل پرداخت می باشد:

- در شهر تهران 4500 میلیون ریال

- در شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت 4000 میلیون ریال.

- در مراکز استان ها 3500 میلیون ریال.

- در سایر شهرها 3000 میلیون ریال.

- در روستاها 2500 میلیون ریال.

•    نحوه اعطای تسهیلات به صورت مرحله ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه (به صورت تدریجی) در هریک از مراحل، به شرح ذیل می باشد:

مرحله    درصد تسهیلات اعطایی

پی کنی _ فونداسیون    10

اسکلت - سقف    40

سفت کاری    25

نازک کاری    25

بانک عامل می تواند حداکثر تا 20درصد از کل مانده تسهیلات مشارکت مدنی را با تایید وزارت راه و شهرسازی و اخذ ضمانت نامه بانکی پرداخت نماید. بدیهی است مبلغ مزبور از پرداختهای هر یک از مراحل آتی به تناسب سهم الشرکه مستهلک می گردد.

•    مجموع دوران مشارکت مدنی (ساخت) و فروش اقساطی این تسهیلات حداکثر 20 سال (حداکثر 3 سال مشارکت مدنی) می باشد . پس از دوران مشارکت مدنی، اصل و سود دوران مشارکت مدنی تسهیالت اعطایی، قابل تقسیط به متقاضی می باشد.

•    نرخ سود این تسهیلات ، معادل نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار در زمان انعقاد قرارداد می باشد.

•    فروش اقساطی تسهیلات مشارکت مدنی به تعداد صرفاً یک واحد مسکونی به نام هر متقاضی، قابل اقدام می باشد.

سایر شرایط استفاده از این تسهیلات برای متقاضیان در دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات احداث و نوسازی مسکن موضوع قانون جهش تولید مسکن مصوب سال1400 قابل مشاهده می باشد

جریان چیه لطفا یکی کامل توضیح بده ممنون به کیا زمین می دن

همین مسکن حمایتی 

ثبت نام نکردی؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

شنیدم 18 درصده سودش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ب هر کس ک خونه نداره 

درخصوص شرایط مالی پروژه‌های طرح قابل ذکر است که بهای زمین بصورت فروش اقساطی 5 ساله اخذ می‌گردد و تسهیلات بانکی قابل اعطا برای ساخت این واحدها نیز به میزان 100 میلیون تومان، با نرخ سود 18 درصد(بدون سپرده گذاری) و بازپرداخت 12 ساله می باشد. ضمنا لازم به ذکر است متقاضیانی که در این طرح ثبت نام نموده اند و دارای حساب مسکن یکم در بانک هستند، می توانند از مزایای تسهیلات صندوق مسکن یکم (کسر از میزان آورده متقاضی) وانتقال آن به این طرح بهره مند شوند.

ثبت نام نهضت ملی مسکن مشاهده و پیگیری درخواست ها تسهیلات ساخت - بافت فرسوده تسهیلات ساخت - خار ...

من خیلی خنگم اصلا نمیفهمم چی نوشته😑😑