2777
2789
از رفتارهای اطرافیان خستم خیلی 

آره واقعا حق داری

من که دومی هم دختر شد بعضی ها گفتن کاش پسر میشد که جنست جور بشه

آدم گاهی بیشتر از رفتارها آزرده و ناراحت میشه تا جنسیت بچه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا حق داری من که دومی هم دختر شد بعضی ها گفتن کاش پسر میشد که جنست جور بشه آدم گاهی بیشتر ا ...

دقیقا 

مخصوصا خواهر شوهرا پسر دارن 

جایی جمع باشیم اینقدر پسر پسر میکنن یا مادرشوهرم گاهی میگه پسرش دو روز ندیدم دلم خیلی تنگ شده و ازین حرفای اعصاب خورد کن

تو چطور خودتو مشغول می‌کنی از از فکر بچه میای بیرون

من اولا زیاد ناراحت نمیشدم چون میگفتن تا ی سال طبیعیه ولی بعد از اینکه رفتم دکتر و دارو استفاده کردم و دیدم بازم نمیشه دیگه خیلی ناراحتم الان هر ماه که پریود میشم کلی گریه میکنم ولی میخوام از این به بعد سعی کنم انقد بهش فکر نکنم چون خیلیا گفتن وقتی که بیخیال شدیم باردار شدیم البته سخته

من اولا زیاد ناراحت نمیشدم چون میگفتن تا ی سال طبیعیه ولی بعد از اینکه رفتم دکتر و دارو استفاده کردم ...

آره همه میگن ولی واقعا چطوری میشه بهش فکر نکرد؟؟؟؟ همسرت باهات یار ه؟ 

آره همه میگن ولی واقعا چطوری میشه بهش فکر نکرد؟؟؟؟ همسرت باهات یار ه؟ 

اره بابا من گریه میکنم میاد کلی نازم میکنه بغلم میکنه دلداریم میده میگه دیونه ای که گریه میکنی خدا خودش هر وقت وقتش بشه بهمون بچه میده 

اره بابا من گریه میکنم میاد کلی نازم میکنه بغلم میکنه دلداریم میده میگه دیونه ای که گریه میکنی خدا خ ...

خوشبحالت حداقل شوهرت باهات یارع؟ واسه من که فقط میگه  واسه بارداری اول سنت گذشتع

انشالا جفتمون مامان میشیم چند وقته اقدامی عزیزم

من هفت ماه ولی یه سقطم داشتم تو‌تاپیکام‌هس

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰