2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدم میاد حالشو ندارم از دیدو بازدید و توقعات بدم میاد

ما که ۲ ساله نه رفتیم دید بازدید نه اومدن شکرخدا امسالم همونجوری 

خورد خوراک تنقلات میخریم میشینیم فیلم میبینیم 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
نمیده دیگه بخاطر ایام فاطمیه چند روز پخش نمیشه 

عه آره الان دیدم یه فیلم دیگه گذاشته

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

اره 😂😍 جعفر 18 سالشه 😐😐😂😂😂😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

خیلی خوبه ولی بهترازاینم میشد که باشه

بعدم تو عید همزمان با نون خ پخش شد اصلا دیده نشد  کاش زمان دیگع پخش میشد هرچند الان تکرارشو میده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ما که ۲ ساله نه رفتیم دید بازدید نه اومدن شکرخدا امسالم همونجوری  خورد خوراک تنقلات میخریم میش ...

اصلا من از اول اسفند تا آخر فروردین متنفرم 

نمیدونم چرا انقدر از عید و متعلقاتش بدم میاد

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔