2777
2789
مامانم فهمیده بود هیچی دیگ من هی میگفتم مامان من کاری نکردم اونم میگف میدونم اشکالی نداره🤣🤣🤣

مامان من خیلی خوشحال شد یکمم قر داد😐ولی واقعا خوشحالی نداره،تف به پری😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
مامان من خیلی خوشحال شد یکمم قر داد😐ولی واقعا خوشحالی نداره،تف به پری😂

نه مامان من عادی بود منم هی میگفتم این چیه آخه چرا اینجوری شدم 🤣🤣

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا-؟

خیلی مزخرف بود...مامانم کلا بی اهمیت بود نسبت ب چنین مسائلی من حتی لباس زیر هم نداشتم...تا چندین ماه پریودیم نامنظم بود مثلا شب پریود میشدم نوار نداشتم،مجبور میشدم اون روزو نرم مدرسه،حتی نمیتونستم ازش کمک بخوام،انقدر استرس پریودشدن داخل جونم بود کل فکرم پریودی شد،یه کتابی هم کلاس هفتم مثلا واسمون گذاشته بودن یه آدم درست حسابی نبود بگه این کتابه اصلا چیه....

درنهایت تا مسائل این موردی رو اوکی شدم پدرم دراومد،بعد ها فهمیدم اینا وظایف یه مادره که این چیزارو واسه دخترش توضیح بده یا حمایتش کنه🚶🏻‍♀️

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
خیلی مزخرف بود...مامانم کلا بی اهمیت بود نسبت ب چنین مسائلی من حتی لباس زیر هم نداشتم...تا چندین ماه ...

چقدر سخت بوده.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
نه مامان من عادی بود منم هی میگفتم این چیه آخه چرا اینجوری شدم 🤣🤣

من یه خاله دارم پریود نمیشه کلا ،واسه بارداری خیلی اذیت شد ،واسه همین مامانم به پریودی دخترا خوشحال میشه ،چون نشون دهنده سلامت رحمه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من یه خاله دارم پریود نمیشه کلا ،واسه بارداری خیلی اذیت شد ،واسه همین مامانم به پریودی دخترا خوشحال ...

آهان

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
واقعا اینجوریه مگه؟😂😂من که همینجوری موندم😂🤣😂

آره اتفاقا من هم پریود نمیشم انقدر دکتر و اینا رفتم از یکی شون پرسیدم گفت از پیری زود رس جلوگیری میکنه و پوست رو بعدش حالت شادابی 

راستی براش این موضوع یه جوری تو ذهنشه که انگار کار بدی می کنه 

چقدر سخت بوده.

الان ک فکر میکنم سخت نبوده،فقط چون بچه بودم هیچی نمیدونستم،آگاهی نداشتم،مثلا خجالت میکشیدم حتی نوار بهداشتی بخرم،واسه همین گفتم وظایف مامانم بود تا من یکم بزرگ بشم بفهمم...

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉

منم مادرم در مورد این مسائل دیر صحبت کرد باهام

ولی خودم به خواهرم زودتر از زمانش گفتم مامانم میگفت زوده ولی من گفتم اگر از قبل آمادگی داشته باشند بهتره نه اینکه وقتی پریود شد تازه بهش بگن چی هست و چی نیست.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇