هیاام مدیر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 936 عنوان دسپخت همسر | مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 68 پست سلاام . امروز حالم خوب نبود از همسرم خواستم برام آب جوجه درست کنه . واقعااا خوشمزه بود خیلی خجالت کشیدم از دسپختم 😶😑 دیگه روم نمیشه دفعه بعدی آب جوجه درست کنم مزه آب میده 😐😅 شمام دسپخت شوهرتون بهتره ؟ 😒😂 موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است! 1400/10/12 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3256 خودت دسپختت خوبه؟ من پیشش خجالت میکشم حس میکنم خوب نیست غذام منم دستپختم بد نیستچند وقته ازدواج کردین صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
هیاام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 936 خداشاهده از هرچی مرغ بود زده شدم، اخه آب جوجه؟ 😶😂 واقعا آخه آب گوشت هم داربم چیز عجیبی نیست موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!
پیکاااا عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7084 به گفته همه دستپخت هردوتامون تعریفیِ🥰😎 من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17860 من رو يه مرگم باشم خودم كارامو بايد بكنم چرا؟منم همینجورم،من بخاطر واسواسی که به تمیزی دارم نمیزارم به گاز و آشپزخونه گند بزنه در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3256 خودت دسپختت خوبه؟ من پیشش خجالت میکشم حس میکنم خوب نیست غذام من چیزی و میخوام بپزم از نی نی سایت و کوکپد و اینجور جاها ترفندهای خوشمزه تر شدنش و نگاه میکنم چیزای کوچیک خیلی رو دستپختت تاثیر مثبت میزارهبعد از یه مدت کم کم خودت دستت میاد چه ادویهها و موادی و ترکیب کنی غذا بهتر میشه☺ صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
هیاام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 936 منم دستپختم بد نیست چند وقته ازدواج کردین تقریبا هفت سال دو نیم سال عقد آخه منم غذام بد نیست ولی اون انگار دستش میخوره به غذا خوشمزه میشه با اینکه مواد خاصی هم نمیزنه به غذا موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!
2222mmmmmmm عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 952 واقعا آخه آب گوشت هم داربم چیز عجیبی نیست اونم بگو آبه گوسفند 😶
هیاام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 936 آب جوجه دیگه چه سمیه؟😐 وا بدید توروخدا 😑 موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!
هیاام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 936 اونم بگو آبه گوسفند 😶 نههههه😐 موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!
يوشان عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2618 چرا؟ منم همینجورم،من بخاطر واسواسی که به تمیزی دارم نمیزارم به گاز و آشپزخونه گند بزنه دقيقا چون ميدونم بعدش بلاي بدتري قرار سرم بياد كل آشپزخونه رو بايد تميز كنم
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3256 تقریبا هفت سال دو نیم سال عقد آخه منم غذام بد نیست ولی اون انگار دستش میخوره به غذا خو ... آخی پس از اینهاست که خدادادی خوشمزه میپزن غذامثل مادرشوهر منهدستپخت اون هم حرف نداره با این که مواد مشابه مصرف میکنیم صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
هیاام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 936 چقدر منحرف داریم خوب شد تاپیک رو ۱۲ شب به بعد نزدم موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!