2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست
اگردوست داشتی واذیت نمیشدی ماجرای اون عوضیوهم تعریف کن 

فامیل نزدیک بود و ب قول خودش از بچگی دوسم داشت ولی من دوسش نداشتم اصن بچه بودم تو این فازا نبودم اومد خواستگاری هیشکی راضی نبود اینکارو کرد ک مجبورشم باهاش ازدواج کنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فامیل نزدیک بود و ب قول خودش از بچگی دوسم داشت ولی من دوسش نداشتم اصن بچه بودم تو این فازا نبودم اوم ...

خدالعنتش کنه الهی بسرش بیاد بزوراینکاروکرد؟ اخه چجوری گولشوخوردی اصلا نباید باهاش تنها میموندی ولی خب دیگه کاریه که شده سعی کن براایندت تصمیم درست بگیری 

💚خدایا شکرت 💚

خب ببین شاید بازم دوس داره باهات رابطه برقرار کنه و بره اون که نمیدونه تو دل تو چه آشوبی میشه به فکر ...

اون از خداشه ازدواج کنیم ولی من میترسم صبح پیام داده میخوام با داداشت حرف بزنم من گفتم صب کن قبلا خواستگاریم اومده بود و تقریبا میشه گفت نامزد بودیم

دوراهی وحشتناکیه از ی طرف عاشقشم همه ی زندگیمه از ی طرفم میترسم اشتباه کنم💔 ممنون❤

به نظر من یه فرصت دوباره بده ولی خیلی منطقی جلو برو وقت بزار بشناسیش اگه بازم تکرار کرد دیگه برا همیشه بزارش کنار

اون از خداشه ازدواج کنیم ولی من میترسم صبح پیام داده میخوام با داداشت حرف بزنم من گفتم صب کن قبلا خو ...

خب اگه میخوادت چه اشکالی داره بهش فرصت بده ولی بازم میگم تا رسمی ازدواج نکردین این بار نذار بهت دست بزنه اینجوری ارزشت براش بیشتر میشه مردا همینن تا در دسترسشون قرار بگیری خسته میشن حتی اگه خیلی دوستت داشته باشن 

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
گولشو نخورم زوری بود

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم بانامزدتم سنگاتووابکن اگرقراربود راهش بدی توزندگیت حتما حق طلاقوبگیرازش که اگر خدای نکرده خواست اذیتت کنه بتونی راحت جداشی 

💚خدایا شکرت 💚

آره دوبی.ن واسه زندگی نمیرم اون میاد اینجا فقط کارش اونجاست در رفت و آمده

ازت حس خوبی گرفتم

ارزو میکنم همه مشکلاتت بزودی حل بشن و یه زندگی خوب باعشقت شروع کنی و همه گذشته رو رها کنی از ذهنت پاکش کنی