2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست
تموم شد🙂💔

به به😍😍😍چه دختر قوی هستی .خدا به داداشت بهترینارو بده .اگه فوضولی نباشه رشتت چیه ؟

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هوز اول داستانت بودم😁 ولی یه نصحیت خواهر گلم اگه یه زمانی وارد رابطه شدی بهتره به طرف نگی شاید عاشق ...

چرا بکوبه تو سرش😐

تجاوز بوده،خودش که نخواسته،بعدم صداقت بهترین چیزه تو رابطه

هر کس نخواست به سلامت،اون طرف بیشعور بوده وگرنه همه مث اون نیستن

چرا بکوبه تو سرش😐 تجاوز بوده،خودش که نخواسته،بعدم صداقت بهترین چیزه تو رابطه هر کس نخواست به سلام ...

هعیی!من ک دیگه اصلا نمیتونم وارد هیچ رابطه ای بشم دیگه برام مهمم نیس اون بد کرد درحقم ولی هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم🥲💔

اسی یه کم بیشتر راجع به زندگیت بنویس از پدرومادرت که الان رابطتون چه جوریع؟واکنششون چی بود که خواستید جدا بشید

اگر دوست داشتی بگو اون متجاوز چی شد؟ آخه چند سالش بود که انقدر هم وحشی بوده که اونطور تا ته جریان رفته

چرا بکوبه تو سرش😐 تجاوز بوده،خودش که نخواسته،بعدم صداقت بهترین چیزه تو رابطه هر کس نخواست به سلام ...

خاهر من شما اینجور فکر میکنیم کاش همه درک شما رو داشتن دیدم که میگم