2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا چرا انقدر استرس داره🙁

برای من که هر لحظش پر از استرسه یه خواب راحت ندارم هی میگم خدایا میشه خوب تموم شه شاید تقصیر این دکترا هم هست اینقدر ما رو میترسونن

چرااااا☹ی استرس بچه دار نشدن ی استرس حاملگی

بذار ایشالا تازه اول راهی یه روز استرس تشکیل قلب یه روز استرس غربالگری استرس رشد استرس حرکتاشون .ایشالا بارداری خوبی داشته باشی

برای من که هر لحظش پر از استرسه یه خواب راحت ندارم هی میگم خدایا میشه خوب تموم شه شاید تقصیر این دکت ...

آره بخدا منم همش نگرانم پس فردا باید برم سونو ان تی انقدر استرس دارم نمیدونم چرا

صبر یک فریب بزرگ است،سالها با غوره ها کلنجار رفتم؛حلوا نشد.
آره بخدا منم همش نگرانم پس فردا باید برم سونو ان تی انقدر استرس دارم نمیدونم چرا

پس شمام اول راهی نگران نباش همه چی خوبه من الان استرس زایمان زودرس دارم یه سره دلمو خالی میکنن هنوز سیسمونی نچیدم حتی اسم انتخاب نکردم هی میگم خدایا خودت کمک کن این همه عذاب خوب تموم بشه اونم بعد از سالها انتظار

پس شمام اول راهی نگران نباش همه چی خوبه من الان استرس زایمان زودرس دارم یه سره دلمو خالی میکنن هنوز ...

نگران نباش انشاالله ک همه چی ب خیر و خوشی پیش میره و فرزند گلت بسلامت میاد تو بغلت 

چند وقت دیگه ب این روزا میخندی میگی بیخودی چقدر نگران بودم

صبر یک فریب بزرگ است،سالها با غوره ها کلنجار رفتم؛حلوا نشد.
2790
2823
2791
2779
2792