2777
2789
عنوان

چرا بیدارین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 90 پست
ن منظورم این نیست که تو اعصاب نداری من چکار کنم منظورم اینه که خودم چ گهی بخورم

نمیدونم به خدا 

اگر واقعا خوابت میاد و همه رو دیگ بلدی  فقط فعالیت ها مونده دیگه بگیر بخواب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم به خدا  اگر واقعا خوابت میاد و همه رو دیگ بلدی  فقط فعالیت ها مونده دیگه بگیر بخو ...

مرسی از راهنمایی جامع و مفیدت 🤣 یه صفحه دارم اونو بخونم برم بکپمم نمیشه چون فعالیتا ازشون میاره مثه آهو میمونم توش مخم سوت کشید انقد خوندم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مرسی از راهنمایی جامع و مفیدت 🤣 یه صفحه دارم اونو بخونم برم بکپمم نمیشه چون فعالیتا ازشون میاره مثه ...

انقدر دیگ درگیر خودمم ها مغزم نمی‌کشه 

ما سر کلاس دوتا مراقب داریم یکی آخر کلاس یکی اول کلاس 

انقدر دیگ درگیر خودمم ها مغزم نمی‌کشه  ما سر کلاس دوتا مراقب داریم یکی نه کلاس یکی اول کلاس&nb ...

ایی تفم بهشون ماهم اینطوریم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
واقعا فازشون رو نمی‌فهمم  انتر هارو

هعی خواهر چ بگویم ریدمان خواهیم کرد

خخخخ مامان من ک جرم میده اگه امتحانی رو خراب کنم

ن مامان من تلاشمو ببینه تو روم باهام کار نداره 😂😂 یه هفته اس عملا خودمو پاره کردم

خواهر یا برادر داری

آره یه خواهر یه برادر از خودم بزرگتر تو چی