2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 37 پست

ورزش شنیدم که خیلی موثره.دوستم ۸سال دارو های مختلف مصرف میکرد نشد یه مدت ورزش کرد و  وزن کم گرد.فوری باردار شد بدون دارو

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنبلی داشتم الان ۳ تا بچه دارم فقط ورزش کنید اگر وزنتون بالاست وزنتونو پایین بیارید

اتفاقا بالاست اوردم پایین بازم باید بیارم 😟

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨
ورزش شنیدم که خیلی موثره.دوستم ۸سال دارو های مختلف مصرف میکرد نشد یه مدت ورزش کرد و  وزن کم گرد ...

انشالله از این به بعد پیاده روی میکنم

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨
اتفاقا بالاست اوردم پایین بازم باید بیارم 😟

همون بخاطر اونه من اون موقع رژیم گرفتم پیاده روی هم میرفتم وزنم اومدپایین سریع باردار شدم تنبلی تخمدانم خیلی شدید بود ،خواهرمم تنبلی تخمدان داشت اضافه وزنم نداشت دکتر بهش گفت یکی دو کیلو وزن کم کنی باردار میشی همینطورم شد و الان بارداره 

بخدا من وزنم بالا نیست 65 کیلو ام ولی تنبلی دارم متاسفانه 🥺

عزیزم دقیقا خواهر منم اضافه وزن نداشت تنبلی تخمدانشم شدید بود دکتربهش گفت ورزش کن و یکی دو کیلو از وزنت بیار پایین همینکارو کرد الان بارداره

عزیزم دقیقا خواهر منم اضافه وزن نداشت تنبلی تخمدانشم شدید بود دکتربهش گفت ورزش کن و یکی دو کیلو از و ...

خداروشکر😍من اقدام نکردم هنوز، دعا کن بعدا ب مشکل نخورم، ورزشم میکنم 😢