2777
2789
عنوان

من ۲۳ سالمه😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 81 پست
خب خوشیاتو کردی با دوستات چرخیدی حالاتو کردی من چ بگم

خب خوشیو ک همیشه میشه کرد..الان چرا با دوستات ارتبلطبرقرلر نمیکنی...من افسوس گذشته رو میخورم ک میتونستم بهتز از این کنم زندگیمو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظور من از خوسی یکم فقط یکم ارامشه با دوستا بیرون رفتن چرخیدن خوش بودن اینه منظورم  بعدم این ک ...

اشتباه میکنی دیگه .شاید مدل خوش گذروندن فرق کنه هم شما هنوز اول راهی .چرا فکر میکنی ۲۳ سال سن زیادیه!!!

اشتباه میکنی دیگه .شاید مدل خوش گذروندن فرق کنه هم شما هنوز اول راهی .چرا فکر میکنی ۲۳ سال سن زیادیه ...

خب دیگ  برای دوست پیدا کردن ریاده😭😭😭 بعدم برا خیلیییی کارا دیره

خب دیگ  برای دوست پیدا کردن ریاده😭😭😭 بعدم برا خیلیییی کارا دیره

نه عزیزم .دیر نیست .تازه الان با دید باز میتونی دوست پیدا کنی .حد و حدود هارو نگه داری .اگه بخوای میتونی 

دوباره شروع کن ولی به یه جایی برس که همسرتونو ساعت ۹شب بزار دم در

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خپ درس بخونشما که سنت پایینه ، شوهر‌منم امروز بهم میگه تجربی بخون ک مامایی قبول شی  بهش میگم م ...

من ۲۸ سالمه دارم دوباره برای تجربی میخونم ..ان شالله فیزیو بیارم