2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

277 بازدید | 17 پست

مامانای نی نی دار بیاین از علائمتون بگین تا ببینیم جنسیت بچه هامون چیه؟!

من خودم سه ماهمه تهوع بدون استفراغ دارم

همچی میخورم چیزای شیرن و شور دوس دارم

گوشت دوس دارم

v  تو چشم راستمه

از 2ماهو نیم شکمم اومد جلو الان قشنگ بزرگ شده ولی پهلو ندارم اصلا

رنگ هاله سینم هنوز روشنه 

مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده

من بارداری دوممه انقد رو علائم دقت نکردم😂😂😂خوش بحالت چ حوصله ای داری.اون ک تو چشم راسته چیه؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بارداری دوممه انقد رو علائم دقت نکردم😂😂😂خوش بحالت چ حوصله ای داری.اون ک تو چشم راسته چیه؟

من بارداری اولمه ولی چون دوقلو دارم خیلی حساس شدم علامت v انگلیسی چشتو یکم بکش پاییم ببین تو کدومشه میگن تو راست پسره تو چپ دختر من باورم نمیشد ولی وقتی باردار شدم افتاد تو چشم راستم اینک رو جنسیت تاثیر داره رو نمیدونم فقط شنیدم

مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
من حس میکنم دختر 

دوتاییشون حدس بزن

پسر

دوقلو دارم کاش میشد جنسیت رو صد در صد فهمید

به علایم  نیست اما شاید پسر باشه نی نیت

دوتا دارم 

شما قبل بارداری تعیین جنسیت انجام ندادید؟

نه

من بارداری اولمه ولی چون دوقلو دارم خیلی حساس شدم علامت v انگلیسی چشتو یکم بکش پاییم ببین تو کدومشه ...

عزیزم امیدوارم بسلامت بیان بغلت.من بچه اولم‌دختره دومیم پسر.ولی هردو تقریبا یجور بودم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم