2777
2789
حالا فکرشو بکن یکی دیگه هم بیاد وقتی اون دوسالش باشه😂

اره  واقعا خیلی سخته بعد حس حسادتش هم هست

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خن با داداشم تفاوت سنیمون ۹ سال بود خیلی اذیت شدم اصلا هم دیگه رو نمیفهمیدیم به نظرت چند سال اختلاف ...

همون ۲ سال.بچه ها پشت سر هم که باشن به درد بزرگی همدیگه نخورن حداقل تو بچگی همبازی همدیگه میشن به خصوص که از یک جنس باشن. منو خواهرم ۷ سال تفاوت سنی داریم تو بچگی زیاد همبازی نبودیم اما الان رابطمون خوبه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ۲ سال.بچه ها پشت سر هم که باشن به درد بزرگی همدیگه نخورن حداقل تو بچگی همبازی همدیگه میشن به خص ...

۲ سالم مادر زیاد اذیت میشه به نظرم سه سال مناسبتر باشه

۲ سالم مادر زیاد اذیت میشه به نظرم سه سال مناسبتر باشه

دیگه بستگی به خودت داره که چقدر آمادگی داشته باشی.من که بعد پسرم اصلا پیشگیری نکردم که ۲ تاشون پشت سرهم باشن مثل من و خواهرم نشیم ولی خدا نخواست

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خودمم فکر میکنم ۲ یا ۳ سال اختلاف سن همدیگه رو خیلی خوب میفهمن

حالا برای فهمیدن ب این چیزا نیست من و ابجیم 13 سال اختلاف داریم من خیلی خوب اونو میفهمم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حالا برای فهمیدن ب این چیزا نیست من و ابجیم 13 سال اختلاف داریم من خیلی خوب اونو میفهمم

وای آخه شما هم جنسین واسه مون ولی منو داداشم ۹ سال تفاوت سنی داریم نه تو بچگی هم بازی هم شدیم نه بزرگی هم دیگه رو فهمیدیم 

وای آخه شما هم جنسین واسه مون ولی منو داداشم ۹ سال تفاوت سنی داریم نه تو بچگی هم بازی هم شدیم نه بزر ...

اره ما 2 تا دختریم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

پس چه سنی خوبه آخه وقتی هم تفاوت سن زیاد میشه مثلا منو داداشم اصلا هم دیگه رو نمیفهمیم هم بازیم نمیش ...

ولی خب اگه دو سالگی اقدام کنی تا وقتی بدنیا بیاد بزرگتر میشه بهتره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️