2789
عنوان

روماتیسم،🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 108 پست
اره عزیزم

زهرا رضایی یزدی. برات عکسشو فرستادم. توی بیمارستان قائم هم میشینه. باید اینترنتی نوبت بگیری ک خیلی سخته.اما خیلی خوبه حتما برو پیشش

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خداروشکر که سالمی  سلامتی یه نعمته

بعصیا میگن رماتیسم پنهانه ...بعصیام میگن.اولشه معلوم نمکنه.تو ازمایش .بعصیا میگن تازه داره شروع میشه ..خودمم موندم شما دیقیا علامتت چی بودش بهم میگی؟ ایتخون دردم داشتی ؟ تو سرما دردت میگرفت؟.

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
اره .میترسم استفاده کنم خیلی عوارض داره

میگن داروهاش نمیزارن بچه دار بشی...من دختر عمویه مامانم روماتیسم داره دستاش کج شدن.....میخوای برو دکتر طب ستنی از اون دارو بگیر بخور.  عوارص ندارن...ولی نزار اینجوری بمونه..خطرناکه

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
بعصیا میگن رماتیسم پنهانه ...بعصیام میگن.اولشه معلوم نمکنه.تو ازمایش .بعصیا میگن تازه داره شروع میشه ...

منم علائم اشکاری نداشتم .فقط همین پای سمت چیم بعضی وقتا دردمیکرد.زانوم تازگی ها.صبح که ازخواب پا میشم پاهام درد میکنه وقتی راه میرم

میگن داروهاش نمیزارن بچه دار بشی...من دختر عمویه مامانم روماتیسم داره دستاش کج شدن.....میخوای برو دک ...

عزیزم ته دلشو خالی نکن به گفته ها اکتفا نکن 

اگه این دارو هارو نخوره عواقب داره 

به بچه ربط نداره من خودم یکی از بیماری های روماتیسم دارم ولی دارو پیخورم

منم علائم اشکاری نداشتم .فقط همین پای سمت چیم بعضی وقتا دردمیکرد.زانوم تازگی ها.صبح که ازخواب پا میش ...

اها ازمایشتو اینترنتی نوشت یا روی برگه؟ اگه روی برگه هست میتونی بری ازش عکس بگیری منم برم همون ازمایشو بدم...چندتا دادم میگن سالمه ولی میخوام اون ازمایشی که تو دادی رو بدم ..