2821
2789
عنوان

سه روز شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست
مثلا خواستی با این حرفت امتحانش کنی 😐 دوست پسر احمق منم همین کارو کرد رابطمون بهم خورد

نه برگشت گفت مامانم گفته تا ۵سال اسم ازدواج نیار،مجبور به کات شدم وگرنه دوسش دارم خودشم می‌گفت تااخرین لحظه ک از حسم کم نشده بهت ۲۵سالشه)من۲۰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون برگشت بهم گفت مامانم گفته اسم ازدواج و تا ۵سال دیگ حق نداری بیاری و مجبور ب کات کردن شدم من ،،۲۵ ...

من کاری ندارم چی شده که اینو گفتی 

به هر علتی تو بهش گفتی دیگه به من پیام نده 

اونم احتمالا ادم آویزونی نیست و دیگه پیام نمی‌ده.

بعضی پسرا مغرورن و این سیاست که با دست پس بزنی با پا پیش بکشی روشون جواب نمی‌ده 

Having fun while stuck in life
خب خودت گفتی پیام نده وقتی میشینن دخترا رو مسخره می‌کنن میگن وقتی یه دختر میگه نه یعنی آره وقتی میگ ...

چون همچی‌ خوب بود گفت مامانش گفته تا ۵سال اسم ازدواج نیار..مجبور به رفتن شدم یعنی دلم نمی‌خواست 

دقیقا مشکل همینه..بعید نیست و تالحظه آخر می‌گفت حسن کم نشده بهت

پیام بده بگو ثابت کن؟اگ تو میتونی راحت بگذری منم میتونم

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
پیام بده بگو ثابت کن؟اگ تو میتونی راحت بگذری منم میتونم

اخه از اون شب دیگه دوتا پیام داد که چرا آنفالو کردی گفتم واسه من مرد نبودی یبار پای حرفت بمون،گفت مامان از شمال سوغاتی آورده میشه واسه آخرین خاسته اینارو بیارم واستون منم گفتم بده ب یکی ک نیاز داره و آخرین خاسته من اینه ک پیعم ندی،اونشب آخرین لحظه ایرپادشو انداخت تو کیفم که بعدا می‌بینمت ازت میگیرم ..منم صبح بردم جلو شرکت دادم ب دوست مشترکمون‌،دیکه بعد این اتفاقات ۳روزه هیچ خبری نیست..

اخه از اون شب دیگه دوتا پیام داد که چرا آنفالو کردی گفتم واسه من مرد نبودی یبار پای حرفت بمون،گفت ما ...

پیام بده یا ببینش اتمام حجت کن حرفاتو بزن تا تو دلت نمونه

اون مردِ اگ بخواد حتما میاد برو توپو بنداز تو زمین خودش لااقل نمیگی من راهو بستم من خدافظی کردم من بلاک کردم!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
پیام بده یا ببینش اتمام حجت کن حرفاتو بزن تا تو دلت نمونه اون مردِ اگ بخواد حتما میاد برو توپو بندا ...

روم نمیشه..باخودش میگه این منو هیچ جوره ول نمیکنه.. چرا اون نمیاد جلو اخه‌..مگه دلش تنگ نمیشه..

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792