2777
2789
عنوان

خانومایی که ارشد خوندن ممکنه بیاید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 54 پست
چطور مگه؟

فقط باید بخوتی تا وکیل یا مشاور حقوقی یا قاضی بشی ولاغیز

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چرا؟

فقط باید درسای سخت و خشک بخونی و کار برات خیلی نیست مگر اینکه سخت بخونی برای وکالت، فضاوت، مشاوران..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر یکی از آشناهای ما تازه آزمون وکالت قبول شده . بعد شنیدم میگن هم شهر خودشون هم قزوین . چه جوری دو ...

نمیدونم والا

شاید برای کارورزی میتونی بین این دو شهر رو انتخاب کنه بره..

من یکی از بستگانمون بعد از کارشناسی فقه و حقوق رفته سازمان بورس کار میکنه،ارشدم داره میخونه همزمان

پارتی داشته حتما

ریاضی روانشناسی مدنظرمه

خیلی علاقه ب روانشناسی داری لیسانس روانشناسی بخون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من لیسانسم مهندسی بوده ارشد زبان بخونم میتونم استخدامی آموزش پرورش با زبان شرکت کنم؟

نمیدونم.

ولی دوستم کارشناسی فیزیک بود و ارشد علوم قرآنی،دنبال این بود با مدرک علوم قرآنی برای آزمون استخدامی اموزش پرورش شرکت کنه