2789
عنوان

نی نیم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست
بچه اولم دختره،ولی علایمم اینا نبود اصلا😄

اگر علایم اولی و دومی شبیه هم باشه جنسیتا مخالفه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا امضات 14صلوات فرستادم دعا کن منم از انتظار طولانیم در بیام

خیلی ممنون قربونت انشالله به حق محمد وال محمد خدا حاجتت رو بده  اسمتو بده انشالله موقع زایمان  دعات میکنم خواهرم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

سر دخترم،نمیتونستم لب به ترشی بزنم،حتی شربت عسل و ابلیمو،فقط شیرینی میخورم،ولی الان برعکس عاشق ترشیم،قره قوروت،از اصلامرغ نخوردم این چند وقت،سر دخترم موهام عااالی شده بود،پرپشت و ضخیم،ولی الان برعکس

خیلی ممنون قربونت انشالله به حق محمد وال محمد خدا حاجتت رو بده  اسمتو بده انشالله موقع زایمان&n ...

عفتم یادت باشه  حتما یه بار میکرو کردم منفی شد این ماه اخرین جنینامو انتقال میدم محتاج دعای همتونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

عفتم یادت باشه  حتما یه بار میکرو کردم منفی شد این ماه اخرین جنینامو انتقال میدم محتاج دعای همت ...

انشالله عزیز دلم. امیدت به خدا باشه هی باش، حرف  بزن من که شب وروز کارم شده دعا  والتماس خدا که بچم سالم ببینم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
سر دخترم،نمیتونستم لب به ترشی بزنم،حتی شربت عسل و ابلیمو،فقط شیرینی میخورم،ولی الان برعکس عاشق ترشیم ...

انشاالله که سالم باشه و خواسته دلت هر چی باشه اون باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍