2777
2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 26 پست
این بیماری درمان دائم نداره اما با یه سری رعایتها میشه کنترلش کرد اول اینکه نذار یبوست یا اسهال بشی ...

والا من تو گوگل سرچ کردم بواسیرو عکساشو دیدم حس میکنم از نوع ۴ ام باشه اما من ۶ ماه این برامدگی ها بودش اما علائم خاصی نداشت تا سه روز پیش یبوست شدم یهو سوزشش شروع شد،الان میرم دستشویی سوزش پیدا میکنم😭کلا از دستشویی رفتن فراری ام،قبل ترش یکسال و نیم با عفونت قارچی دست و پنجه نرم کردم الانم این لعنتی شروع شدع...سعی میکنم چیزای سفت نخورم...

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف دیفلوفناک روزی یبار واسه درد فک کنم شیاف آنتی هموروئید روزی یبار پماد ایپروئید روزی دوبار

دمت گرم عزیزم،هر ارزویی داری امیدوارم بهش برسی

والا من تو گوگل سرچ کردم بواسیرو عکساشو دیدم حس میکنم از نوع ۴ ام باشه اما من ۶ ماه این برامدگی ها ب ...

الکی با مطالب نت مغزتو پر فکرای منفی نکن الان خیلیا این مشکلو دارن و من فقط می دونم از هر نوعی حتی پیشرفته هم با تغییر عادات غذایی و یه سری رعایتها میشه تا آخر عمر باهاش زندگی کرد 

اسم داروش سعد کوفیِ،واقعا جواب میده یعنی کاملا اون برامدگی ها رفع میشه؟؟؟؟

منم بعد بارداریم داشتم خیلی اذیتم میکرد بعد استاد طب اسلامی برام قرص خون و سعد کوفی داد و خیلی موثر بود 

بله خوب میشی 

قرص خونم همراش بخوری عالیه 

من ببخشید تو دسشویی خون میومد سوزش داشتم ولی با همون قرص خون یعنی ۹۰ درصد بهتر شدم 

اگه خواستی باید دو قوطی بخوری 

اخخخخخخ تنها چیزی که تو زندگیم دارم فشار عصبیه و استرسِ،😭😭😭😭نمیتونم اروم باشم،تو این سه ساله کلی ...

نمیشه دیگه عزیزم این خیلی مهمه من هنوزم وقتی یکم عصبی میشم باز اذیت میشم باید اینو کنترل کنی چون هرچی دارو بخوری درمان کنی فایده نداره 

من دکتر رفتم گف الان ۱۸سالته عمل نمیکنن باید بالای ۴۰سال باشی رعایت نکنی این همینجوری میمونه فقط خودت اذیت میشی

الکی با مطالب نت مغزتو پر فکرای منفی نکن الان خیلیا این مشکلو دارن و من فقط می دونم از هر نوعی حتی پ ...

اصلا من خودم ب درک،من سه ساله برای استخدام شدن تو یه جایی زجر کشیدم،و تو مراحلش زده بواسیر منع رده،الانم نه پولشو دارم بخوام برم سمت پزشک میدونم میگه عمل نه میتونم همینجوری بمونم چون تو مراحل استخدام ردم میکنن دلم میخواد این مشکل یجوری ب صورت خونگی یا معجزه وار حل شه شاید مسخره کنید ولی همچین چیزی دلم میخواد...این سوزششم برطرف شه دیگه چیزی نمیخوام...اینم اضاف کنم که موقع دفع انگار یه سوزن از داخل رو اون ناحیع میکشن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیشه دیگه عزیزم این خیلی مهمه من هنوزم وقتی یکم عصبی میشم باز اذیت میشم باید اینو کنترل کنی چون هرچ ...

یعنی بالای ۴۰ سال نباشی عمل نمیکنن؟؟؟من برم دکتر بهم عمل نمیده؟؟۲۱سالمه

یعنی بالای ۴۰ سال نباشی عمل نمیکنن؟؟؟من برم دکتر بهم عمل نمیده؟؟۲۱سالمه

نه عزیزم مگه اینکه دیگه خیلی خیلی وضعت خراب باشه که اونم خودشون تشخیص میدن اگه لازم باشه عمل میکنن 

2790
2778
2791
2779
2792