2777
2789
عنوان

کراشم😂🥺...

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 23 پست
تو پا پیش نزار ،بزار اون پیش قدم بشه

آخه یهو نمیدونم چی شد مشغول درس و اینا شدیم بزرگتر شدیم الان جوری رفتار میکنیم بی تفاوتیم 

راهکار بدین لااقل نشون بدم فرصت میدم بیاد سمتم🤦🏻‍♀️

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه یهو نمیدونم چی شد مشغول درس و اینا شدیم بزرگتر شدیم الان جوری رفتار میکنیم بی تفاوتیم  راه ...

تو هیییچ کاری نکن هیییچ

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
چرا ؟ من همش استوریاشو ریپلای می زنم تصمیم گرفته بودم دیگ به فکرش نباشم  میتونی آیدی اینستاتو ...

آخه درست نیست دختر پیش قدم شه پسرا خوششون نمیاد فرار میکنن

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
تو هیییچ کاری نکن هیییچ

هیچ؟

همینجوری بریم جلو که چیزی نمیشه😂

واقعا من نه میتونم فراموشش کنم به کل که راحت شم و هر بار هم که میبینمش عذاب میکشم 

دوستامم هی گیر میدن بهم میگن اگه اوشون پسر خاله من بود میزدیمش خیلی ساده ای همه چی داره 

کاش یکی بهمون راهکاری سیاستی چیزی یاد بده که بدونیم چیکار میکنیم😂

هیچ؟ همینجوری بریم جلو که چیزی نمیشه😂 واقعا من نه میتونم فراموشش کنم به کل که راحت شم و هر بار هم ...

به حرف دوستات گوش نکن.

بعدم زندگی که به همه چی داشتن نیست ،باید انقدر دوستت داشته باشه که پا پیش بزاره!!!!!

پس خیلی عادی رفتار کن 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
هیچ؟ همینجوری بریم جلو که چیزی نمیشه😂 واقعا من نه میتونم فراموشش کنم به کل که راحت شم و هر بار هم ...

از همه چی بدتر اینه قبلا این حس دو طرفه بود اگه این حسو فقط من داشتم بیشتر بهم کمک می‌کرد برا فراموشی

به حرف دوستات گوش نکن. بعدم زندگی که به همه چی داشتن نیست ،باید انقدر دوستت داشته باشه که پا پیش بز ...

فکر میکنه من دوستش ندارم😔چون این طوری نشون دادیم بهم

منم الان نمیدونم حس قبلو داره یا نه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز