2777
2789
عنوان

اینم نی نی ده روزه من

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 74 پست
حامله ای؟خب بگم ک میترسی

کلاس های انلاین  رو شرکت کرده بودی و روش های غیر داروئی رو انجام دادی؟ورزش های مخصوص از هفته 20 رو انجام دادی؟

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
عذاب وجدان نده بخم

جدی میگم 

شما فرض کن چندین مریض پدوفیل میان نی نی سایت که از عکس بچه های معصوم لذت جنسی ببرن 

اینارو میگم که از فرزندتون مراقبت کنید و از دنیای اطراف باخبر باشید 

Хания пюрали🤍🕊️🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم الان که میخای به بچت شید بدی دعا کن بچه تو شکمم سالم باشه    چیزیش نشده باشه. ...

چشم عزیزم حتما

نگران نباش سالم میاد بغلت

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
جدی میگم  شما فرض کن چندین مریض پدوفیل میان نی نی سایت که از عکس بچه های معصوم لذت جنسی ببرن&n ...

چشم عزیزم حواسمو جمع میکنم 

ممنون از راهنماییت

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

مبااااارکه. شیرخودتو میخوره عزیزم؟ پسرم دوماهس نخورد

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
جدی میگم  شما فرض کن چندین مریض پدوفیل میان نی نی سایت که از عکس بچه های معصوم لذت جنسی ببرن&n ...

از بچه ده روزه؟؟؟😐😐😐😐😐

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
سعی کن بدی بهش همش نرو سراغ شیر خشک

نمیخوره اونقد نخورد شیرم کم شده خیلی کم☹️☹️☹️☹️