2777
2789
عنوان

زایه‌ست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 31 پست
نه بخدا ما از این کارا خیلی کردیم تو دوران امتحانات!حالا ما که دختر بودیم و خجالتی تر...شما که پسری ...

باشه مرسی 

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلاس چندی پسر بی سواد

ای بابا حالا من همیشه درست می‌نویسم این یه بار دستم خورد به جای ض این ز رو گذاشتم ول کنید دیگه 

خدا نکنه آدم اشتباه کنه

بگم کلاس چندمم تا مسخره‌ام کنی😂

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
فک کردم میگی زاویه ست☹️

😂😂😂😬

الان همه میان بخاطر اون( ز) سیس ماستت میکنن 😐😂😕

دیگه ول کنم نیستم حالا خوبه من همیشه درست می‌نویسم این بار دیگه ول کنه آدم نیستن بابا دستم خورد اشتباه نوشتممممم

ول کنید خدا نکنه آدم اشتباه کنه بیشتر به اون ز توجه می‌کنن تا موضوع

دوستان میدونم ضایع رو اشتباه نوشتم بابا ول کنید  دستم خورد به جای ض این ز رو گذاشتم  حال ...

آخه ضایه‌ هم نیست که بگی فقط یه حرفش دستت خورده اشتباه نوشته باشی

ضایعه 😐 کلا اشتباه نوشتی 😐😐🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

آخه ضایه‌ هم نیست که بگی فقط یه حرفش دستت خورده اشتباه نوشتی ضایعه 😐 کلا اشتباه نوشتی 😐😐🚶‍ ...

بله میدونم می‌نویسن ضایع😂

تو کلامم اینطوری اومد به خاطر این نوشتم ضایه😊

آخه ضایه‌ هم نیست که بگی فقط یه حرفش دستت خورده اشتباه نوشته باشی ضایعه 😐 کلا اشتباه نوشتی 😐 ...

ولی چه امضا خفنی 

ولی چه امضا خفنی 

حقیقته 🚶‍♀️🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

لوس نشو کلاس چندی؟

😑....۱۰

واقعا

واسه چی

واقعا

آره دیگه دهم

2790
2778
2791
2779
2792