2777
2789
دلیل اصلی عصبانیت چیه  آدم که الکی عصبی نمیشه سعی کن بیشتر بیرون بری و پیاده روی کن با دوستا ...

اره خیلی خونه ام .. شوهرم عصر از سرکار میاد منم تا اون موقع تنهام .. عصبانیتم خودمم نمیدونم چمه من یه مدت درگیر افسردگی بودم سعی کردم درمانش کنم بهتر شدم یکم ولی از اون موقع عصبی تر شدم .. کوچیک ترین چیزی منو بهم میریزه

مشکلم اینه زود عصبی میشم .. زود جوشم .. داد میزنم بعضی وقتام پسرمو‌ تنبیه میکنم  نمیدونم چیکار ...

اگر ادامه بدی میدونی دوروز دیگه خدای نکرده پسرت هم همینکارار ومیکنه

اون گناه داره به خاطر بچه ات به خاطر اینده اش تمام سعی تو برای ترک کردن این رفتارا بکن گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خونه ام .. شوهرم عصر از سرکار میاد منم تا اون موقع تنهام .. عصبانیتم خودمم نمیدونم چمه من ی ...

به خودت سخت نگیر

مشکلات هر چی که هست می گذره

ببین با چی حالت خوب میشه و بگرد راهش رو پیدا کن

😂،😂✌️امشب کلی تاپیک عکس بود نبودی

امروز بیرون بودم خسته بودم

امشب خدا رو شکر زود خوابیدم تازه بیدار شدم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

منم همینم 

امشب انقدر داد زدم تمام تنم به لرزه می افته تپش قلب شدید مفاصلم به شدت میلرزه که الانم که اروم شدم همه مفاصلم درد میکنه قرص پرانول خوردم 

دخترم کلی گریه کرد از همسرم متنقرم 

از رندگیم بدم میاد حتی از خودم !

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
خسته نباشی ساراجون🤗♥️

مرسی گلم در کل خدا رو شکر خوب بود

الان یه دفعه ایی عطر گل نرگس اومد تو اتاقم

امروز گل نرگس هدیه گرفتم

مرسی گلم در کل خدا رو شکر خوب بود الان یه دفعه ایی عطر گل نرگس اومد تو اتاقم امروز گل نرگس هدیه گر ...

وای چه عالی ..به سلامتی تا باشه هدیه ♥️😊

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..