2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون جا که از کشتی پایین میشی ماشینا داد میزنن درگهان نفری 2 تومن میگیرن میبرن درگهان

اره 10 کیلومتر فاصله داره با ماشین میخواین برین یا با کشتی؟
خدایا ازت ممنونم بخاطر همه نعمت های که بهم دادی
ما قراره بریم بندر عباس.اونجا خونه خاله شوهرمه.3 روز اونجاییم میخوایم یه روزشو بریم قشم.با کشتی.پارسال یبار توی عید رفتیم صف کشتیش خیلی شلوغ بود.الان چطوره؟ شلوغه؟
الان بهتره/ چون یه روز میری به نظرم همه ی خریدتو تو درگهان بکن .قشم گرونترن .به نظرم اصلا خودتو تو قشم الاف نکن . بعدم میری بندر بین بازار قدیم و شهاب یه خیابون هست دست فروشا هستن اونا گاهی اوقات جنسا خوبی میارن ساعت 10 شب

خدایا ازت ممنونم بخاطر همه نعمت های که بهم دادی
ممنونم....خیلی کمکم کردید.ما خودمون آژانس هواپیمایی و گردشگری داریم.شوهرم میگه من خودم همه جاهاشو بلدم....ولی من گوش ندادم گفتم بیام از شما بپرسم.انصافا هم کمکم کردید.
بهرحال آقایونن دیگه با خرید خانما میونه خوبی ندارن می پیچوننمون... گفتم خودم اطلاعات بگیرم...