2777
2789
عنوان

موهام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 93 پست
الان خوب شدی گلم ریزش موهات خوب شد

سلام خوبی♥

عار الان دیگ بیشتر از قبل غذا میخورم ریزش مو ندارم

ولی درد معدم باهام هس 

خوب نمیشه دیگ منم قرص و اینچیزا رو ول کردم یمدت روزانه۱۶ تا قرص میخوردم ببخشید ولی همش بالا میوردم 🥲

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام خوبی♥ عار الان دیگ بیشتر از قبل غذا میخورم ریزش مو ندارم ولی درد معدم باهام هس  خوب نمی ...

سلام جوجم😘

مثلا چقد میخوری چیا میخوری عشقم🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♥ قرص ؟ یا غذا؟

غذا☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
داری تحریکم میکنی برم پسرونه اسپرت کوتاشون کنم😁😎

والا من موهام خیلی پر پشته 

خیلی می‌ریخت 

هفته پیش تا شونه هام کوتاه کردمشون 

تا باسنم بود

الان خیییلی کم میریزه 

شاید 10تا نخ

غذا☹️

غذا ک باید رعایت کنم 

فست فود و سرخ کردنی اینا نخورم 

یا چیزایی ک نشاسته زیاد دارن 

معدم ب بعضی غذا ها حساسه 

نوشابه ، ابلیمو ک تعطیل 

ولی من رعایت نمیکنم😕

دیگه کمم میخورم 

نصف قبل چون معدم اذیت میشه

غذا ک باید رعایت کنم  فست فود و سرخ کردنی اینا نخورم  یا چیزایی ک نشاسته زیاد دارن  ...

ی مدت رعایت کن عشقم انشاالله ک بهتر بشی🙏🏻

منم خیلی کم غذا میخورم نمیدونم ریزشم از اونه یا از کرونا ک 5 ماه پیش گرفتم

ی مدت رعایت کن عشقم انشاالله ک بهتر بشی🙏🏻 منم خیلی کم غذا میخورم نمیدونم ریزشم از اونه یا از کرون ...

اگ بتونم رعایتو مکنم

ممنونم

عار خیلیا کرونا ک گرفتن ریزش مو دارن 

قرص ویتامین و زینک بخور 

توعم مراقبت کن عزیزم🥺

اگ بتونم رعایتو مکنم ممنونم عار خیلیا کرونا ک گرفتن ریزش مو دارن  قرص ویتامین و زینک بخور&nb ...

فدای تو مهربون😘میخورم ولی فایده نداره🤕

🥺دکتر رفتی؟

آره عزیزم فقط قرص زینک داد و مولتی ویتامین 😑

آره عزیزم فقط قرص زینک داد و مولتی ویتامین 😑

😕 منم همینارو میخورم 

البته ی پیج مطمئن دیدم 

با روغنای اصل 

هم ریزش مو رو ازبین میبره 

مو پرپشت و بلند میشه و تقویت 

من خودم قراره ازش خرید کنم 

اگ دوس داری ایدیشو بدم بهت

😕 منم همینارو میخورم  البته ی پیج مطمئن دیدم  با روغنای اصل  هم ریزش مو رو ازب ...

بده عشقم مرسی😘

@oil_org89 ♥

مرسی دورت بگردم😍😘🌹