2777
2789
عنوان

موهام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 93 پست
الان خوب شدی گلم ریزش موهات خوب شد

سلام خوبی♥

عار الان دیگ بیشتر از قبل غذا میخورم ریزش مو ندارم

ولی درد معدم باهام هس 

خوب نمیشه دیگ منم قرص و اینچیزا رو ول کردم یمدت روزانه۱۶ تا قرص میخوردم ببخشید ولی همش بالا میوردم 🥲

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام خوبی♥ عار الان دیگ بیشتر از قبل غذا میخورم ریزش مو ندارم ولی درد معدم باهام هس  خوب نمی ...

سلام جوجم😘

مثلا چقد میخوری چیا میخوری عشقم🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

♥ قرص ؟ یا غذا؟

غذا☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
داری تحریکم میکنی برم پسرونه اسپرت کوتاشون کنم😁😎

والا من موهام خیلی پر پشته 

خیلی می‌ریخت 

هفته پیش تا شونه هام کوتاه کردمشون 

تا باسنم بود

الان خیییلی کم میریزه 

شاید 10تا نخ

غذا☹️

غذا ک باید رعایت کنم 

فست فود و سرخ کردنی اینا نخورم 

یا چیزایی ک نشاسته زیاد دارن 

معدم ب بعضی غذا ها حساسه 

نوشابه ، ابلیمو ک تعطیل 

ولی من رعایت نمیکنم😕

دیگه کمم میخورم 

نصف قبل چون معدم اذیت میشه

غذا ک باید رعایت کنم  فست فود و سرخ کردنی اینا نخورم  یا چیزایی ک نشاسته زیاد دارن  ...

ی مدت رعایت کن عشقم انشاالله ک بهتر بشی🙏🏻

منم خیلی کم غذا میخورم نمیدونم ریزشم از اونه یا از کرونا ک 5 ماه پیش گرفتم

ی مدت رعایت کن عشقم انشاالله ک بهتر بشی🙏🏻 منم خیلی کم غذا میخورم نمیدونم ریزشم از اونه یا از کرون ...

اگ بتونم رعایتو مکنم

ممنونم

عار خیلیا کرونا ک گرفتن ریزش مو دارن 

قرص ویتامین و زینک بخور 

توعم مراقبت کن عزیزم🥺

اگ بتونم رعایتو مکنم ممنونم عار خیلیا کرونا ک گرفتن ریزش مو دارن  قرص ویتامین و زینک بخور&nb ...

فدای تو مهربون😘میخورم ولی فایده نداره🤕

🥺دکتر رفتی؟

آره عزیزم فقط قرص زینک داد و مولتی ویتامین 😑

آره عزیزم فقط قرص زینک داد و مولتی ویتامین 😑

😕 منم همینارو میخورم 

البته ی پیج مطمئن دیدم 

با روغنای اصل 

هم ریزش مو رو ازبین میبره 

مو پرپشت و بلند میشه و تقویت 

من خودم قراره ازش خرید کنم 

اگ دوس داری ایدیشو بدم بهت

😕 منم همینارو میخورم  البته ی پیج مطمئن دیدم  با روغنای اصل  هم ریزش مو رو ازب ...

بده عشقم مرسی😘

@oil_org89 ♥

مرسی دورت بگردم😍😘🌹