2777
2789
عمل برای شوهر خواهرمه خودش نینی سایت نداره گفت من بپرسم.چقدر دیر به شما وقت داده

آهان انشالله خوب بشن خیلی بده😔

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

من نظرمو گفتم....هرکیو که دیدم بخیه نکرده تا ماه ها درگیرش بوده، عفونت و چرک و این داستانا... من کل ...

همون که بین دوباسن بالا؟ میگن از زیرمو پیچیده شده؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گلم کدوم شهری؟ اسم دکترت؟

استان فارس هستم...دکترم هم بعد از عمل من کلا از این بیمارستان رفت...همین الان رفتم فرم های عملم رو چک کردم...اسم دکترم دکتر علی طاهری اکردی بوده...واقعا تا ابد دعا به جونش میکنم

عزیزم دستشویی با توالت فرنگی بود؟ من دکترم اصلا بهم نگف قبل عمل قرص بخورم نمیدونم چرا⁦🤦🏻‍♀️ ...

ببین، من ایستاده دسشویی میکردم...یعنی هم شماره ۱ هم ۲ وایساده، فکر نمیکردم بشه ولی شد🙄 و اینکه مثل چوب، سیخ وایمیسادم، خودمو مینداختم رو تخت تا مبادا پاهام یک سانت باز بشه...ی وضعی بود

میگن انگار ژنتیک ارثیه؟نمیدونم

برادرشوهرم سالهاپیش عمل کرده.

شوهرم دوسال درگیرش گاهی نمیتونه بشنه متورم میشه بعدخوب میشه گاهی باآنتی بیوتیک ازبین میره

تابستان دکترپوست رفت که بالیزر برداره دکترگفت کیست مویی نیست.

لطفا علایمشو میگید (خسته شده)الان مشکل نداره بعد دوباره متورم میشه

دکتر دیگه. ای نرفت

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
ببین، من ایستاده دسشویی میکردم...یعنی هم شماره ۱ هم ۲ وایساده، فکر نمیکردم بشه ولی شد🙄 و اینکه مثل ...

علایم تومیگی؟

استان فارس هستم...دکترم هم بعد از عمل من کلا از این بیمارستان رفت...همین الان رفتم فرم های عملم رو چ ...

انشاالله همیشه خوب باشین⁦❤️⁩

ببین، من ایستاده دسشویی میکردم...یعنی هم شماره ۱ هم ۲ وایساده، فکر نمیکردم بشه ولی شد🙄 و اینکه مثل ...

هعی😔 پس چقد سختی در پیش دارم🥺

علایم تومیگی؟

این علائمی که شما گفتید کیست مویی هست...بین باسن، قسمت بالاشه، گاهی اوقات متورم میشه مثل ی جسم برآمده، ازش عفونت و خون خارج میشه، گاهی اوقات که بهش فشار نمیاد میره داخل و اوکی میشه، ولی باز عود میکنه. نمیشه روش نشست، اگر بشینی هم عود میکنه