من پارسال اسفند خریدم . بدون گارانتی ۸ تومن الان شده ۱۰ نیم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الجی مدلای قدیمیش عالیه ولی مدلای جدید ن من جدید ترین مدلشو دارم دقتش تو شستشو خیلی کمه
والا هر کس یه جوریه نظرش من که خیلی راضی هستم . دقتش هم خیلی خیلی بالاست .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
من دوماه لباسشویی نداشتم . داشتم دیوانه میشدم تا رفتم خریدم خیالم راحت شد
برا من روش زده ۸ کیلو من لباس میریزم در حد ۶ ۷ تا تیکه بیشتر بریزم اصلا یقه های لباس و تمیز ن ...
چه جالب . من حتی بیشتر از ظرفیتش هم ریختم کار کرد حالا چشم نزنم بزنم به تخته