2789
عنوان

هوا ابری🌥🌦🌧🌨

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست
😄😄 خیلی   اکثرا دوست دارن این هوا فقط من و شما بودیم ک دوست نداریم 😄😄

🤣🤣اره خانواده امم دوست دارن حاضرن تو ماشین بشینن بارون نگاه کنن ولی من اصلااا🤣🤣

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اکثرا دوست دارن  من فک کنم نرمال نیستم😄😄😄😄😄

غیر نرمال نرمالی😂😂😂😂😂🖐️😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من هوا ابری باشه آرومتر میکنه اعصابمو کلا تو پاییز و زمستون حال و هوام  بهتره

من برعکسم بهار و تابستون اعصابم ارومتره ...

هوا افتابی حالمو خوب میکنه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
🤣🤣اره خانواده امم دوست دارن حاضرن تو ماشین بشینن بارون نگاه کنن ولی من اصلااا🤣🤣

اره ...دقیقا 

منم اصلا 😄😄

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
😄😄😄 خیلی🤭🤭

کجایی مگه بارونن میاد اینجا خبری نی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
کجایی مگه بارونن میاد اینجا خبری نی

شیراز داره بارون میاد

من برعکسم بهار و تابستون اعصابم ارومتره ... هوا افتابی حالمو خوب میکنه

منم عصبی و وحشی میشم از آسمون آبی و افتابش😆😆😆😆😆😆😆

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من دیوونه هوای ابری هستم...خیلیییییی دوست دارم..برعکس از آقتاب و هوای آقتابی بیزارم...الان از بیرون ...

ووووای منم برعکسم ..

فقط هوا افتابی 

هوا ابری و بارونی ب شدت برام دلگیره

منم عصبی و وحشی میشم از آسمون آبی و افتابش😆😆😆😆😆😆😆

الهی😄

شیراز داره بارون میاد

اوه اینجا ابریه 

البرز اصلا بارون نمیاد اه

اوه اینجا ابریه  البرز اصلا بارون نمیاد اه

فک کنم این سامانه بارشی اومده جنوب 

اصفهان شیراز کرمان 

اره ...دقیقا  منم اصلا 😄😄

🤣🤣🤣🤣

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁