2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مثه شما شبا خواب راحت ندارم افکار ارس اور مرموز داغونم کرده همش میگم کاش مغزم ریفرش کنه و پاک بش ...

منم داغونم همه هم عاصی شدن از دستم البته نصفشو‌نمیذونن ولی همونو که مبدونن

سالها دویدمو نرسیدم 💔

منم داغونم همه هم عاصی شدن از دستم البته نصفشو‌نمیذونن ولی همونو که مبدونن

درکت میکنم خواننده تاپیکات هستم ولی هیچکس از درون ادمی خبر نداره امیدوارم روزی تموم اونا که عذاب میکشن به ارامش برسن و از زندگیشون لذت ببرن

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
منم دارم صد بار چک میکنم گازو اتو و در یخچالو شیر ابو کلیدمو ... پدر خودمو دراوردم اخرسرم نمیشه که ن ...

عزیز شمام مثل من اگاهی ذهنت پایینه اصن گاهی نمیدونی چرا اینکارارو انجام میدی

این خیلی سختش میکنه

دقیقا خواب راحت ندارم همش میگم پس ارامش کو درخالیکه ارامش رو خودم باید بوجود بیارم ولی از نوجونی درگیرش بودم خیلیی اذیتم خیلی 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عزیز شمام مثل من اگاهی ذهنت پایینه اصن گاهی نمیدونی چرا اینکارارو انجام میدی

چرا دیگه هی احساس میکنم نکنه یادم رفته و انجام ندادم و خونه رو به اتیش بکشم گاهی عکس میگیرم و هی نگاه میکنم

دقیقا خواب راحت ندارم همش میگم پس ارامش کو درخالیکه ارامش رو خودم باید بوجود بیارم ولی از نوجونی درگ ...

برا منم سخت بود شبا یهویی با ترس و استرس از خواب میپریدم وحشتناک بود نمیفهمیدم چمه خدارو شکر بهتر شدم و واقعا درکت میکنم

چرا دیگه هی احساس میکنم نکنه یادم رفته و انجام ندادم و خونه رو به اتیش بکشم گاهی عکس میگیرم و هی نگا ...

اره عزیز چک کردن از روی اجبار بعدش عصبانی شدن همه شو داشتم