2777
2789
عنوان

من و صد میلیون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 25 پست
توی دیوار شریک مالی میخوان که 10درصد هم سود میدن فقط حتما قرارداد محضری و چک بگیر

خیلیا رو اینجوری میشناسم اما ریسک بزرگیه 

فردا روز ورشکست شد یا دررفت چک یا سفته به چه درد میخوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا میدی من نیاز دارم پیام بدم شماره تو بده بهم

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

نه عزیزم از نظر من فروختن وام صحیح نیست

اوکی🤗

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟

توی سایت دیوار

اگهی شریک مالی میزنن

شما با مبلغی که میذارین مشارکت میکنین

هر ماه مبلغ 10%از پولتون رو بعنوان سود مشارکت بهتون میدن

فقط

محکم کاری کنین

حتما چک و قرارداد ببندید

توی سایت دیوار اگهی شریک مالی میزنن شما با مبلغی که میذارین مشارکت میکنین هر ماه مبلغ 10%از پولتو ...

چه جالب

من چندماه پیش اگهی دیده بودم یک نفر قصد فروش ساختمان نیمه آماده داشت، و اگهی یا مشارکت در ساخت ساختمان دیدم.

شما که این رو میگین منظورتون چجور مشارکت مالی هست؟

چه جالب من چندماه پیش اگهی دیده بودم یک نفر قصد فروش ساختمان نیمه آماده داشت، و اگهی یا مشارکت در س ...

بله

مشارکت مالی هست

مثلا دوستم با یک موسسه کنکور قرارداد بست اابته بنظرم ریسکه مگر اینکه کلییی مسایل حقوقی رو رعایت کنین