2777
2789
عنوان

برگردی به عقب بچه میاری یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست
اسی اگه بچه دوست داری الان دیگه خوبه بیار ولی مسیولیت خیلی سنیگینیه قبلش صداهای دکتر هلاکویی در خصوص ...

همش میترسم همش حس بد دارم نسبت به بچه بعد از بچه نمتونم کار کنم همش وحشت و ترس دارم از این موضوع نمیدونم همش درگیرم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سن خوبی بچه اوردم.الان 27سالمه ویه بچه 6ساله دارم.و راضیم میگم خداروشکراون تایم خدابچه داد بهمون.

کی حال داشت الان بچه بیاره تواین گرونی و فکرکن درد زایمان.اوردم راحت شدم.

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
اسی اگه بچه دوست داری الان دیگه خوبه بیار ولی مسیولیت خیلی سنیگینیه قبلش صداهای دکتر هلاکویی در خصوص ...

هولاکویی خودش بیمار روانیه . مراقب افکارتون باشین

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....

برگرد به اول زندگی خیلی چیزا تغییر میدم اولیشم اعتماد به نفس ک ۴ سال رید به زندگیم بعد زودتر بچه میاوردم البته همو تو‌ اقدامم بچه ندارم برام دعا کنید منم پادر بشم

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

اگه برمیگشتم عقب  با همین تجربه شاید کلا ازدواج نمیکردم همسرم نه که بد باشه ها نه اتفاقا راضی ام ولی ی راه دیگه رو میرفتم توی زندگیم و اینکه اگه ازدواج میکردم توی همون سنها یعنی 26 عقد 27 عروسی الانم ک32 هستم باردارم از سن کارایی ک کردم راضی ام

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

هولاکویی خودش بیمار روانیه . مراقب افکارتون باشین

پیامبر میفرماید حرف خوب را حتی از کافر بپذیرید و یادتپن باشه تعصب رو هر چیزی خیلی بده لطفا یه بعدی به مسائل نگاه نکنیم

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست
برگرد به اول زندگی خیلی چیزا تغییر میدم اولیشم اعتماد به نفس ک ۴ سال رید به زندگیم بعد زودتر بچه میا ...

الهی انشالله که تا آخر امسال خبر مامان شدنتو بدی 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
آخی خداحافظش کنه چند سوالتون هست؟ و اینکه چند سال بعد عروسی بچه آوردید؟ 

الان ۲۷ شدم دیروز تولدم بود خخخ

۹۵ عروسی گرفتیم،۹۶ باردار بودم اما سقط شد.

۹۷ یا۹۸ هم سقط شد

دیگه ۶.۶ امسال ددنیا اومد پسرم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اول همسرت رو بشناس و ببین میتونه مسئولیت یک ادم دیگه رو قبول کنه و کمک حالت هست یانه

بعدش خودت رو اماده کن و ببین خودتم میتونی هم کار کنی و هم به بچه و هم شوهر و هم خونه برسی....ایا اونقدر قوی هستی که از پسش بربیای

اگر جواب این سوالاتت مثبت بود بیار و زندگیت رو از یکنواختی در بیار ولی اگر منفی بود بهتره بیشتر صبرکنی و با اعصابت بازی نکنی

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

سال دوم ازدواج بچه دار شدم.از شغلم به خواست خودم استعفا دادم

چون اعتقار دارم تا سه سالگی بچه مادر کافی و همیشگی میخواد(البته مالی تامین بودم وگرنه شاید شغلمو نگه میداشتم).

درسمو ادامه دادم،با بچه کلی تفریج و کارگاه و برنامه داشتم.دومی رو بعد شش سال اوردم.

اگر ادم ایده ال گرایی هستی باید بگم خیلی گرونی هست.من که وضع مالیم مساعد هست و از یک طرفی خرجمون بالاست 

گاهی میمونم توی قیمتا.

شهریه بچه اولم ۲۰ تومن شد،اگر دومی هم مدرسه ای بود نمیتونستم برسونم.

دیگه شما خود خدیث مفصل بخوان

💕

عاشقشم.یدونه دخمل ناز دالم.تک فرزند بسسه مونه.

فقط خواهشا قبل بارداری حسابی مطالعه کن.تولد تا سه سالگی دکتر هلاکویی یکیشه.سمیناراشونوم گوش کن.بی برنامه بچه نیار ک تربیت اشتباه ناخواسته اثار بدی رو شخصصیت میذاره

الان ۲۷ شدم دیروز تولدم بود خخخ ۹۵ عروسی گرفتیم،۹۶ باردار بودم اما سقط شد. ۹۷ یا۹۸ هم سقط شد دیگه ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

هر جور مایلی

به هر حال منظور من شخص دکتر هلاکویی نبود اون یه پیشنهاد بود منظوزم اینه که قبل بچه دار شدن بایذ ادم نسبت به تربیت بچه حساس باشه چهار تا کتاب بخونه وویس گوش کنه هر کسی طبق اعتقاداتش که میخواد بچه پرورش بده اما باید مطالعه کنه و اینکه اسی بچه دار شدن یعنی کلی چالش جدید

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست