2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست
اع نمیدونم منتظر ابلاغیه بودم 🤦🏻‍♀️

نه ابلاغیهخ در صورتی کاربرد داره که کد ملی شما و یه سری اطلاعات شما رو داشته باشه بعد برای اون 800 باید 200 خرج کنه 

نترس فقط بهش پیام بده که پولتو میدم

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
رفتم شکایت کردم  دوبرابر اون پول خرج کردم  روز آخر که باید حکم جلب طرف رو میگرفتم سرهنگ ...

سرهنگ کلانتری چی کاره هست اون مجری قانون هست 

حکم جلب را باید از دادگستری بگیری 

حتماً راه اشتباه رفتی و اونها هم دیدند چیزی نمی دونی دست به سرت کردند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرهنگ کلانتری چی کاره هست اون مجری قانون هست  حکم جلب را باید از دادگستری بگیری  حتماً ر ...

نه عزیزم همون دادگستری حکم جلب داد گفت برو کلانتری بهت مامور بده طرف رو بگیری 

من خودم چیزهای حقوقی رو خوب بلدم 

رئیس کلانتری هم اینجوری جوابمو داد

ولی من خودم طرف رو پیدا کردم حسابشو هک کردم پولمو گرفتم

درکل میخام بگم مملکت شیر تو شیره هیچ کاری برات نمیکنن 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
نه عزیزم همون دادگستری حکم جلب داد گفت برو کلانتری بهت مامور بده طرف رو بگیری  من خودم چیزهای ...

رئیس کلانتری موظف هست بهت مأمور برای جلب بدهد، اگر حکم جلب با شرایط خودش را گرفته بودی 

و اگر هم بهت نداد باید بری مقام بالاتر بگی این حکم جلب نمیده و... 

البته این که شیر تو شیر هست قبول دارم ولی تو این کارها باید پیگیر و سمج باشی و راه ها و روال های اداری را بدونی وگرنه آدم را دست به سر می کنند و کار ارباب رجوع را انجام نمیدن