2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا طلاق گرفتید از حرفات معلومه اون درخواست طلاق داده

بله 

چوم گفت نمیخوام باهات زندگی کنم

پست هانو بخون

۲بار آی وی اف

نقث داشت کم آورد

مسکل ناباروری داشا

طلب کارم بود

ماجراهاش یک کتاب

بی شوهری خسته شد۶ بودم پناه اوردم

۳۲ ازدواج

۳۵ برگشتم سرجای قبلم

تنهایی فیزیکی نه تنهایی روحی درونم افسردگی بعد طلاق زیاد شر وابسته شدید و دلبسته اون مرد ۴۸ ساله ...

دوستی پیدا کن که انرژی مثبت داسته باشه ، اینجوری حال تورو خوب میکنه ...

منم خودم بابت موضوعی ۲ سال حالم بد بود ولی اونجا بود که فهمیدم دوستا چقدر مهمن ، این دوستم خیلی خوش خنده و شادابه، حتی اگه پاشم قطع بشه به شوخی میگیره کلا دنیا به هیچ جاش نیست 😀 با اینجور آدما رفت و آمد کن بهتر میشی 

اون آدما رو دور کن 

همسایه لعنتی که تا نصف شب سروصدا میکنه چطور دورش کنم ؟ هوا سرده وگرنه سعی میکردم کل روز برم بیرون تا صداشونو نشنوم ولی تو این سرما کجا برم تو خونه خودمم آرامش ندارم روانیم کردن بهشون هم گفتیم فایده نداره تا ۱ شب سروصدا میکنن من از بس کم خواب شدم سرم درد میکنه افسرده شدم  طول روز خسته ام توان ندارم برم بیرون کم خوابی بدن ادمو ضعیف میکنه 

دوستی پیدا کن که انرژی مثبت داسته باشه ، اینجوری حال تورو خوب میکنه ... منم خودم بابت موضوعی ۲ سال ...

وابستگی زیاد دلخوش به سوهری که تعادل نداشت

هرجود بود خداستم بمونم تواون زندکی

فکرکن  اون با ۱۱اسال ازم که بزرگتربود نازاکرد.آورد

نقصش مانع این ش د وکم آورد

مشکل بچه دارشدن

تعادل نداشتن

فقط روزارو شب میکنم

همسایه لعنتی که تا نصف شب سروصدا میکنه چطور دورش کنم ؟ هوا سرده وگرنه سعی میکردم کل روز برم بیرون تا ...

اها این که خوبه من فکر کردم کسی از نزدیکات هست که هعی زخم زبون میزنه ... اگه چندبار بهش گفتی و دیگه حالیش نمیشه زنگ بزن پلیس بگو میان تذکر میدن بهش ...

من یه بار داییم همین جوری بود زنگ زده بود الکی گفته بود طبقه بالایی پارتی گرفته و بو دود میاد 😃😅 سریع اومدن همشون رو جمع کردن 😃😄 مهمونی معمولی بود 😆😆

وابستگی زیاد دلخوش به سوهری که تعادل نداشت هرجود بود خداستم بمونم تواون زندکی فکرکن  اون با ۱ ...

چه قدر اشتباه تایپی داری 😂🤭

اون بچه دار نمیشد ؟

عزیزم به نظرم همین که با این همه مشکل خواستی بمونی یعنی خیلی مشکل از طرف تو ، به نظرم برو پیش مشاور برای این قضیه ک وابستگی تو کم کنی 

بعدشم خودتم باید یکم تلاش کنی و خودتو جمع و جور کنی دیگه ... یعنی چی که به دخترا تازگیا هرچی میگن ، دخترا میگن چون عاشق بودم بسه دیگه ... یکم عشق و علاقه رو بزار کنار با عقل تصمیم بگیر ...

فرق انسان با بقیه موجودات همینه که عقل داره 😶😐😑

چه قدر اشتباه تایپی داری 😂🤭 اون بچه دار نمیشد ؟ عزیزم به نظرم همین که با این همه مشکل خواستی بمو ...

بله مشاوره هم میرم پست هاموبخون

چون تند تند می نویسم وعجله دارم اشتباه تایپ ی شد

خیلی کارا میکمم

دارو هم میخورم

واینکه انسان باید خودش بخواد

کم آورده بود

بچه دارنشدنش یکجور نقص در خودش میدونست

متوجه ای

سلام امیدوارم همیشه مثل خورشید فروزان ،پر انرژی ، شاد، موفق و خوشبخت باشید .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)