2777
2789
نه اصاا اذیت نسد چرت پرت میگن فقط میخان ادم از سزارین بترسونن اتفاقا سزارین خیلی بهترازطبیعبه من جفت ...

واااای اصلا باورم نمیشه. چقدر به حالتون غبطه خوردم.خدا نی نی هاتونو حفظ کنه😘😘😘😘😘😘یعنی بعد سزارین اول ۶ ماه گذشت باردار شدین؟؟؟پس این بیسوادهای بهداشت بهم الکی میگن.چون بنابه شرایط بدنیم میخوام زود بعد چندماه باردار بشم

چرت کفتن بابا من بچه اولم دوسالونیم بشه سومی سزارین میکنم که پس من باید نابود میشدم تاالان

عشقمی بخدا.خیلی انرژی گرفتم ازتون.دوپسر و یه شاهزاده کوچولو خدا بهتون داده که اندازه دل مهربونتون بهتون بخشیده.خدا حفظشون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقمی بخدا.خیلی انرژی گرفتم ازتون.دوپسر و یه شاهزاده کوچولو خدا بهتون داده که اندازه دل مهربونتون به ...

عزیزدلمی اره دوتا پیر و به دخمل توراهی خدا بهم داذه انشاله هرکی که منتظربچست دامنش سبز بشه.ولی راه سختی پیش روته باید صبرت زیادکنی دوتا بچه همزمان

اهمیت نده اکه بارداری و‌زایمان اولت خوب بود دومی رو‌بیار

عالی بود.پسرم ۴ سالشه‌دخترکوچولوم ۴ ماهشه.میخوام زود سومیو هم بیارم. بخدا بعد پسرم این بهداشتیا نذاشتن باردار بشم.از بس ترسوندن.گفتن باید ۴ سال فاصله بندازی.تو سزارین هستی و ازین چرت و پرتا.خوشحال شدم باهاتون آشنا شدم