2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات عزیزم  نمیدونم چرا هرجا ک میگی پسرمیخام باادم بد برخورد میکنن خیلیاهم عشق پسرن و پسرمیخان ...

چون باید جنسیت خودتو دوس داشته باشی طبیعیش اینه که پشت جنس خودت باشی

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤

ببین اونجوری باباها نباید دخترارو دوست داشته باشن😕خب یه دختر داره یه پسر هم میخواد بنظرم طبیعیه!نگفت دخترشو دوست نداره که!یا اگه دختر باشه نخوادش😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ببین اونجوری باباها نباید دخترارو دوست داشته باشن😕خب یه دختر داره یه پسر هم میخواد بنظرم طبیعیه!نگف ...

آره اکثر مردا پسر دوستن چرا ما هم باید پسر دوس باشیم به جای این که حامی جنس خودمون باشیم؟

عزیزم درسته ولی همه دوس دارن هم پسرشونو ببینن هم دختر 

تو این شرایط بد اقتصادی ک ادم نمیتونه ده تا بچه بیاره فوقش دو سه تا بیاری . حالا همش دختر یا همش پسر بشه ادم ناراحت میشه 

والا واقعیتش برا اینکه برم رژیم پسربده ن نرفتم توخونه خودم لبنیلت وترشیجات رو حذف کردیم  شوهرم ...

چه خوب خدا بهتون ببخشه.منم این ماه امپول وقرص استفاده کردم اما نشد.دکتر شماهم لتروزول وسینال اف واچ سی جی داد بهتون.  

❤ 
عزیزم درسته ولی همه دوس دارن هم پسرشونو ببینن هم دختر  تو این شرایط بد اقتصادی ک ادم نمیتونه د ...

ببین من بعید میدونم اگه استارتر بچه اولش پسر بود برا دختر نشدن بچه دومش اینقدر استرس بگیره غیرقابل توجیهه اصلا جای توجیهی نداره که اکثر پسردوستا دختر رو جنس درجه ۲ میدونن حالا یا برمیگرده به کمبودای و حقارتهای زندگی خودشون یا جو جامعه ولی این درست نیس ما باید هرکدوم از خودمون شروع کنیم وقتی یکی یکیمون پشت و مدافع جنسمون باشیم هیچکس نمیتونه حرفی بزنه دیگه

ببین من بعید میدونم اگه استارتر بچه اولش پسر بود برا دختر نشدن بچه دومش اینقدر استرس بگیره غیرقابل ت ...

نه اینطور نیست 

من یدونه دختر دارم شوهرم دیوونشه 

وقتی میگم بچه دوم بیاریم رژیم بگیریم واسه پسر مخالفت میکنه میگه نمیخوام دخترم ناراحت میشه بزار بزرگتر بشه 

ولی اینکه تو جامعه مون جا افتاده پسر بهتره کاملا درسته باور اشتباهیه ولی چ میشه کرد !!

نه اینطور نیست  من یدونه دختر دارم شوهرم دیوونشه  وقتی میگم بچه دوم بیاریم رژیم بگیریم و ...

میشه تغییر داد کی میگه نمیشه تغییر داد جامعه من و شما و استارتر و... هسن دیگه مگه جدای از تک تک ماهاست؟