2777
2789
عالیه اصن😑😂 فقط توالت و حموم نمیاد دنبالم انگار دُمَمه..حتی ناهار و شام نمیخوره، میمونه تا من مث ...

چ قشنگ 🤩 چند سالشه ؟

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قشنگش کجاست خدااا😂😂😂 ۱۳سالشه عزیزم

چقدر دوستت داره خدا حفظتون کنه

آره آدم اعصاب نمیمونه براش ولی جالب و قشنگه این وابستگی 🥺😁😁😁

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
چقدر دوستت داره خدا حفظتون کنه آره آدم اعصاب نمیمونه براش ولی جالب و قشنگه این وابستگی 🥺😁😁😁

قربونت عزیزم😍♥

اره..تازه من چون کلا خوشم نمیاد از بغل و اینا بهش رو نمیدم..وگرنه بیست چهارساعته میخواست مثل کوالا بهم بچسبه و بغلم کنه😂

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
قربونت عزیزم😍♥ اره..تازه من چون کلا خوشم نمیاد از بغل و اینا بهش رو نمیدم..وگرنه بیست چهارساعته می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چ حرص درآر

من بايد تو اتاقم حتما تنها باشم كه خوابم ببره . وسط اتاق جا ميندازم . تا شعاع يك متري من هيچكس و هيچ چيزي نبايد باشه . ميز و صندلي نبايد باشه . تو يه اتاق تنها بايد باشم . در غير اين صورت اين قدر تو خواب قل ميخورم كه اگر كسي اطرافم باشه حتما تو خواب ناخواسته با لگد ميرم تو صورتش . 

مجردی؟ 

آره . مشكل اصلي من اينه كه تو خواب خيلي قل ميخورم . همه ش مثل شعاع دايره ميچرخم دور خودم . صبح ميبينم از اين سر اتاق رفتم اون سر اتاق . خودمم دوست دارم پيش بقيه تو حال بخوابم . ولي نصف شب با شست پا ميرم تو چشم بقيه . اونها هم شاكي ميشن . بايد يه چيزي مثل تابوت درست كنم برم تو اون بخوابم .