2777
2789
عالیه اصن😑😂 فقط توالت و حموم نمیاد دنبالم انگار دُمَمه..حتی ناهار و شام نمیخوره، میمونه تا من مث ...

چ قشنگ 🤩 چند سالشه ؟

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگش کجاست خدااا😂😂😂 ۱۳سالشه عزیزم

چقدر دوستت داره خدا حفظتون کنه

آره آدم اعصاب نمیمونه براش ولی جالب و قشنگه این وابستگی 🥺😁😁😁

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
چقدر دوستت داره خدا حفظتون کنه آره آدم اعصاب نمیمونه براش ولی جالب و قشنگه این وابستگی 🥺😁😁😁

قربونت عزیزم😍♥

اره..تازه من چون کلا خوشم نمیاد از بغل و اینا بهش رو نمیدم..وگرنه بیست چهارساعته میخواست مثل کوالا بهم بچسبه و بغلم کنه😂

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
قربونت عزیزم😍♥ اره..تازه من چون کلا خوشم نمیاد از بغل و اینا بهش رو نمیدم..وگرنه بیست چهارساعته می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چ حرص درآر

من بايد تو اتاقم حتما تنها باشم كه خوابم ببره . وسط اتاق جا ميندازم . تا شعاع يك متري من هيچكس و هيچ چيزي نبايد باشه . ميز و صندلي نبايد باشه . تو يه اتاق تنها بايد باشم . در غير اين صورت اين قدر تو خواب قل ميخورم كه اگر كسي اطرافم باشه حتما تو خواب ناخواسته با لگد ميرم تو صورتش . 

مجردی؟ 

آره . مشكل اصلي من اينه كه تو خواب خيلي قل ميخورم . همه ش مثل شعاع دايره ميچرخم دور خودم . صبح ميبينم از اين سر اتاق رفتم اون سر اتاق . خودمم دوست دارم پيش بقيه تو حال بخوابم . ولي نصف شب با شست پا ميرم تو چشم بقيه . اونها هم شاكي ميشن . بايد يه چيزي مثل تابوت درست كنم برم تو اون بخوابم .