2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جاش تو سبد زیرش پوشاله روشم یونجه ریختم بنظرت دمای خونه مناسبه ؟اخه روی صندلی مبله  جای جیشش ر ...

مکه دستشویی ندارین از اول به اونجا عادتش بدی فقط همون جا جیش میکنه حتی اگه مجبور باشه عن خودشو میخوره ولی جای دیگه ای جیش نمیکنه ولی اگه عادتش ندی مثلا به بیرون تو خونه یا هر جا باشع جیش میکنه

حیوونا خیلی قدرشناسن  ممنون عزیز شبتون بخیر ♥️♥️♥️

راستی یادم رفت..آب حتما بهش بدی.چون یونجه میخوره..از این جا آب ساچمه ای بری پت شاپ فروشا دارن..واسش وصل کن به قفسش.اگه نه که یه لیوانی که استفاده نمیکنید بزار مخصوصش هر چن ساعت یه بار لسوان و بگیر جلوش بزار آبشو بخوره..⚘⚘

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
ینی ببرم دسشویی خونه ؟چطوری اخه ؟ منکه نمیدونم کی جیش داره

والا من خودم از اولین جیشش دوسه ساعت که میگذره دیگه خودم میکنمش بیرون میره جیشش و میکنه راستی نیاز نیست تو قفس نگهش داری بیارش بیرون برا من قفس نداره تو خونه آزاد میگرده🤗

والا من خودم از اولین جیشش دوسه ساعت که میگذره دیگه خودم میکنمش بیرون میره جیشش و میکنه راستی نیاز ن ...

میترسم جیش کنه 

یکم راجب جیش و پی پیش توضیح میدی ؟

اگ تربیت بشه ک خیلی عالیه