ساده ترینش،میگه میخاد یه فیلم تکراری ببینه من میگم نه،اون میگه چرا باید ببینم،من میگه نهههه،و یهو دا ...
خب بذار ببینه.لج میکنی چرا با بچه؟ چند سالشه
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ساده ترینش،میگه میخاد یه فیلم تکراری ببینه من میگم نه،اون میگه چرا باید ببینم،من میگه نهههه،و یهو دا ...
با چیزهایی که آسیبی متوجه بچه یا فرد دیگری نمیکنه بی جهت مخالفت نکن . چه اشکالی داره؟؟ اون میخواد یک فیلم رو برای بار دهم ببینه ! چه اتفاقی میوفته مگه؟؟ این مخالفت های کدام باعث دور شدن شما از هم میشه .. و اونجایی که مخالفت شما میتونه مانع آسیب بشه ارج و ارزش کافی نخواهد داشت و نادیده گرفته میشه
خب چرا باید یه برنامه هزاربار تکرار رو ببینه.هشت سالشه
وا دختر چیکارش داری حتما براش جذابه .ادم ۵۰ ساله داریم برا بار هزارم جومونگ میبینه اینکه بچست
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
سلام اسی جان من یک دختر ۱۰ ساله دارم و یک دختر ۸ ساله اینکه اون دوتا باهم دعوا میکنن و بهم حسودی میکنن از نظر من عادیه و اکثرا اصلا تو روابط شون دخالت نمیکنم ولی براشون گفتم که اگه تو دعوا دستی بلند بشه من اون روز با هردوتون قهر میکنم و کلا نباید دور و بر من بیاید من خیلی باهاشون حرف میزنم خیلی زیاد و سعی کردم باهاشون رفیق باشم و وظیفه ی مادری رو درکنار رفاقتم انجام میدم و بعد یک پیشنهادی براتون دارم اینکه نیازی نیست همه کارای بچه هارو ببینید و بشنوید و عکس العمل نشون بدید اینطوری لجبازی تو روابط تون تاثیر میذاره سعی کنید بعضی وقتا اصلا نبینید و نشنوید این بهترین راهه
باهاشون دوستم سه تاشون پسرن یکی دختر گل دارم شیرین زبون
خوش بحالتمن ک جرات نمیکنم یکیو دوتا کنم.همش از جا بلندم میکنه مامان اینو میخوام اونو میخوام فکرشو میکنم دوتا بشن دیگه کلا نباید بشینم.