2777
2789
اگه دنبال روانشناس بالینی خوب تو کرج هستی و مشکلت اضطراب و وسواس و افسردگیه فقط خانم کشاورز رو بهتون معرفی می کنم، من از اسفند 92 مراجعشون بودم درمانم 8 ماه طول کشید تا مهر 93 ، یکی از اقواممون خانم کشاورز رو بهم معرفی کردن، اعتماد به نفسم خیلی کم بود و برای هر کار کوچیکی دلهره و حالت تهوع داشتم دائما نگران بودم برای هر چیزی دست و پام میلرزید، ایشون بدون دارو با من کار کردن هر جلسه جزوه راجع به اختلالم بهم میدادن و باید تکلیف انجام میدادم من خیلی راضی بودم از تجربه روان درمانی هر روز خدارو شکر می کنم همه اطرافیانم متوجه تغییر من شدن فقط اگه رفتید و راضی بودید منو دعا کنید. آدرس: کرج، بلوار طالقانی شمالی، روبروی تعاونی فرهنگیان، خیابان غزل، ساختمان پزشکان فارابی، طبقه دوم، 34403830-34403818

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم نریمانی هم روانشناس خوبی هستن من پیش ایشون رفتم تخصصشون کودک و نوجوان و خانواده هست, البته یکی از دوستان من که با شوهر سالها مشکل داشت دادگاه معرفی شون کرده بود پیش خانم نریمانی چون الان کسایی که بخوان طلاق بگیرن باید یه مشاور تایید کنه تا بتونن طلاق بگیرن. خانم نریمانی کرج هستن میدان شهدا, خیابان بهار, روبروی ساختمان بانک رفاه, مجتمع پزشکی میلاد نور دفتر مشاوره مهر 32244052 32206578 09379582300
سلام گلم، من نزدیک عید با شوهرم خیلی به مشکل خورده بودیم کارمون دیگه داشت به جدایی می کشید ما هردومون با حال خراب رفتیم مرکز بینش، تا آبان هر هفته می رفتیم و رو رابطمون کار می کردیم جلسه های اول بیشتر از یک ساعت طول میکشید حرفامون خیلی گله شکایت داشتیم بنده خدا تحملمون می کرد هرچقدر از جلساتمون بیشتر میگذشت با تکنیکهایی که یاد گرفتیم زمان جلسمون کوتاهتر میشد یادمه آخرین جلسه ای که رفتم بینش 40 دقیقه صحبت کردیم الان زندگیمون برگشته به روال سابق و منو همسرم الان رابطه بهتری داریم من به شما پیشنهاد میکنم پیش مشاور خانواده برید و مشکلتونو با کمک متخصص حل کنید. آدرس مرکز بینش حوالی آزادگان کرجه روبروی تعاونی فرهنگیان اینم شماره ای که منشی با من وقت تنظیم میکرد 09036411225
منم هم پیش خانم نریمانی رفتم. ایشون علاوه بر کودک و نوجوان زوج درمانگر و خانواده درمانگر هم هستن، در زمینه اعتیاد هم اطلاعات بالایی رو دارن، ایشون خیلی به من کمک کردن. میدان شهدا خیابان بهار روبروی ساختمان بانک رفاه درمانگاه میلاد نور 09379582300 32206578 32244052
سلام دوستان من هم مرکز مشاوره راه مهربانی رفتم خیلی روانشناسهای خوبی داشت البته مرکز قدیمی و مجهزی بود . مرکزشون فاز4 مهرشهر هست با کلی روانشناس و روانکاو تو تمام زمینه ها 33529277تلفن مرکز مشاوره

مامانای عزیز از شما بابت معرفی مرکزمشاوره راه مهربانی و معرفی دکتر فرهاد غلامی واقعا ممنونم 

من خیلی ازشون کمک گرفتم البته مرکز مشاوره مهمی بود ولی بازهم تشکر میکنم

مامان های خوشگل اگر مشاوره خوب تو کرج میخواهید مرکز مشاوره راه مهربانی و دکترررر غلامی 

شماره تلفن کلینیک02633529277-

بچه ها عزیز

اینم لیستی از پزشکان روان پزشک در کرج

متخصص روانپزشک خوب در کرج

عاشق مولانا و غزلیات دیوان شمس(ای یار ما عیار ما دام دل خمار ما  ** **  پا وامکش از کار ما بستان گرو دستان ما) و در حال همکاری با سایت محبوبم دکتر یاب هستـــم پزشکان تهران بهترین دکتر پوست در تهران  پزشکان مشهد - پزشکان اهواز - پزشکان اصفهان - پزشکان تبریز - پزشکان شیراز

سلام. من به دکتر دانیال خواجوی مراجعه کردم بسیار دکتر حاذقی هستند و استرس و بی خوابی شدید داشتم، من که حالم خیلی بهتر شده ازشون ممنونم و و توصیه می کنم بهشون مراجعه کنید. ادرشون بین فلکه سوم و چهارم فردیش بغل داروخانه دکتر مرادی هست تهران هم گیشا مطب دارند. تلفنشونم   36552236 

دکتر دانیال خواجوی متخصص روانپزشکی هستند عالییییییی هستند من چندین بار رفتم دو مطب دارند تهران و فردیس کرج چندین نفر رو هم معرفی کردم راضی بودند.تلفن مطب فردیس کرج -36557858- ۳۶۵۵۲۲۳۶

سلام عزیزم... دکتر شمس الله ابراهیمی  واقعا کارش عالیه . . خوش برخورد و خیلی خوب  برای حل مشکل راهنمایی میکنه ... خیلی باتجربه هستش   یه نکات کلیدی  معرفی میکنه که واقعا مفید و ثمره بخش هستش. من که خیلی راضی هستم . و ممنونم ازشون. در ضمن  قیمت مشاوره هاشون هم  خوبه .        اینم شماره تلفن

09122877547