سلام میخواستم بپرسم اینجاکسی نائب سراغ نداره که به جای من این چله روانجام بده خودم شرایطشوندارم فقط لطفالطفالطفابااعتقادات کسی بازی نکنین الکی بیاین بگین سراغ دارم ولی دروغ بگه اگه واقعاکسی ادم پاک سراغ داره بهم بگه
سلام عزیزم ببخشید شما نایب پیدا کردی..منم دنبال نایب میگردم برامبخونه به نیت بارداری....به قول شما فقط ادم مطمین باید پیدا....شما تونستی پیدا کنی....اگه اره کمک منممیکنی....ممنونم انشالله یه بخت خوب به زودی قسمتت بشه
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام عزیزم اره یکی ازبچه های همین سایت یکی روبهم پیشنهاددادگفت خودش حاجتشوگرفته به منم پبشنهادش دادا ...
ممنونم عزیزم...آره لطف میکنی عزیزمبهم بدی....انشالله به حق امشب حاجت روا.....ببین اگه مفاتیح تو خونه داری یه دعا هست توش بجهت باز کردن بسته اونو خودت یا بهتر مامانت بنویسه خیلی خوبه من خودم ازش جواب مجردی...بعدم سوره طه چهل روز بخون به نیتت اونم عالیه...یک کار دیگه هم هست ما ترکا اعتقاد داریم چهارشنبه سوری که شد رشته پلو بپز زیر گاز رو خودت روشن کن فقط...برات بهترینا رو میخام دوستم
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا