2777
2789
عنوان

چله حق شناس

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 22 پست

آیدی مدیر کانال

@S110haghshenas110seyed

سوال در مورد چهله عاشورا

تماس ۱۰صبح الی ۱۵

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

@hghshenas_110

آدرس کانال حق شناس هست عزیزم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک دنیاممنون عزیزم

سلام عزیزم ببخشید شما نایب پیدا کردی..منم دنبال نایب میگردم برام‌بخونه به نیت بارداری....به قول شما فقط ادم مطمین باید پیدا....شما تونستی پیدا کنی....اگه اره کمک منم‌میکنی....ممنونم انشالله یه بخت خوب به زودی قسمتت بشه

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام عزیزم ببخشید شما نایب پیدا کردی..منم دنبال نایب میگردم برام‌بخونه به نیت بارداری....به قول شما ...

سلام عزیزم اره یکی ازبچه های همین سایت یکی روبهم پیشنهاددادگفت خودش حاجتشوگرفته به منم پبشنهادش داداگه میخوای شمارشوبهت بدم گلم

ممنون ازدعای قشنگت عزیزم ان شالله به زودیه زودیه زوددامنت سبزبشه

سلام عزیزم اره یکی ازبچه های همین سایت یکی روبهم پیشنهاددادگفت خودش حاجتشوگرفته به منم پبشنهادش دادا ...

ممنونم عزیزم...آره لطف میکنی عزیزم‌بهم بدی....انشالله به حق امشب حاجت روا.....ببین اگه مفاتیح تو خونه داری یه دعا هست توش بجهت باز کردن بسته اونو خودت یا بهتر مامانت بنویسه خیلی خوبه من خودم ازش جواب مجردی...بعدم سوره طه چهل روز بخون به نیتت اونم عالیه...یک کار دیگه هم هست ما ترکا اعتقاد داریم چهارشنبه سوری که شد رشته پلو بپز زیر گاز رو خودت روشن کن فقط...برات بهترینا رو میخام دوستم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ممنونم عزیزم...آره لطف میکنی عزیزم‌بهم بدی....انشالله به حق امشب حاجت روا.....ببین اگه مفاتیح تو خون ...

ممنون عزیزم اکثرکاراروکردم توکل به خداممنون ازدعای قشنگت بهترینانصیب خودت بشه

09945238154 خانم قیسوندی توواتس اپ پیام بده بهش عزیزم ان شالله حاجتتوبگیری به حق این شب عزیز

ممنون عزیزم اکثرکاراروکردم توکل به خداممنون ازدعای قشنگت بهترینانصیب خودت بشه 09945238154 خانم قیسو ...

ممنونم عزیزم انشالله بهترینام برای شما باشه