این لینکی که براتون میزارم تست شخصیته بهش (mtbi) میگن معتبر ترین تست شخصیتی بهتون کمک میکنه که رفتاراتونو درست کنید و خصوصیاتتونو میگه فقط بین گزینه ها اون گزینه خاکستری رو نزنید مثلا.. تایپ شخصیت من ISTP هست با این کلی چیز درمورد خودم فهمیدم هرجا تایپ شخصیتیتو بزنی براتون کلی اطلاعات میاره برید تست بدید بعد بیایید بهم بگید ^^
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
جدا.. این تسته خیلی معتبره میدونی باید خیلی رو سوالاش فکر کنی بعضیاشون گنگن باید برگردی به خودت ببین ...
میدونم درست جواب دادم ولی نتبجش واقعا شخصیت من نبود الان ک فک میکنم من اصلا خیال پرداز نیستم...برونگرا نیستم و...
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
مال تو خوبه من ۹۸ درصد بود خودم ریختم برگام موند :|
درووووغ😐😐
چه زیاااد😂
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
وایی من میدونم تو دقیقا کی هستی از اون آدمای برنامه ریز هستی و یکمی احساساتو توی مراقبت کردن خیلی خوبی از آدمایی که کسل کنندان بدت میاد بنظرم پرستار خوبی میشی
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...