2777
2789
عنوان

< تست شخصیت >

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
من ۸۲ و ۱۸ بودم شما ۸۱ و ۱۹ 😐

چه باحال🤐

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باحال🤐

😂

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
ولی بنظرم اشتباه بودا...من خیلی درونگرام😐😐نگاه چی زده  زده برونگرام من به شدت پر انرژیم ولی ...

جدا.. این تسته خیلی معتبره میدونی باید خیلی رو سوالاش فکر کنی بعضیاشون گنگن باید برگردی به خودت ببینی کی بودی؟ چیکار کردی؟ بعد تستشو بزنی

جدا.. این تسته خیلی معتبره میدونی باید خیلی رو سوالاش فکر کنی بعضیاشون گنگن باید برگردی به خودت ببین ...

میدونم درست جواب دادم ولی  نتبجش واقعا شخصیت  من نبود الان ک فک میکنم من اصلا خیال پرداز نیستم...برونگرا نیستم و...

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
مال تو خوبه من ۹۸ درصد بود خودم ریختم برگام موند :|

درووووغ😐😐

چه زیاااد😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
نوع سخصیت من مدافع بود ....

وایی من میدونم تو دقیقا کی هستی از اون آدمای برنامه ریز هستی و یکمی احساساتو توی مراقبت کردن خیلی خوبی از آدمایی که کسل کنندان بدت میاد بنظرم پرستار خوبی میشی

سوالاش زیاد بود حال نداشتی رو هوا زدی 🙂😂

چی بگم:/

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
برو از اول با دقت بزن

باش