2777
2789
الهی بگردم... 7 روز تب خیلی اذیت میکنه ازش آزمایس خون نگرفتین؟ 

خدا نکنه گلم

داغونم حالا شکر بالا نیست

دو بار در روز نزدیک ۳۸میشه اما خوب هست دیگه

اره عزیزم

گرفتیم

Crpمنفی بود

ازمایشاتش خوب بود

ویروس نشون داد

ازمایش ادرار هم دادیم اونم عفونتش منفی بود

از بچه ها خون نگیرین گناه دارن. اخه یا کرونا هست و یا نیست. مواظبشون باشین. ازمایش اذیتشون میکنه. گن ...

نه عزیزم نمیشه که

باید تشخیص بدن

اگه عفونته انتی بیوتیک بدن

یا باکتریه یا ویروس

باید دکتر بدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچه ها خون نگیرین گناه دارن. اخه یا کرونا هست و یا نیست. مواظبشون باشین. ازمایش اذیتشون میکنه. گن ...

عزیزم اذیت ک میشن کدوم مادری دلش میاد جیگرگوششو جلو چشمش سوراخ سوراخ کنن؟ 

من هروقت دخترم آزمایش داره خودمم پا ب پاش گریه میکنم... 

اما فقط کرونا ک نیست خیلی وقتا عفونت های نهفته باعث تب چند روزه میشه... بعضی وقتا هم ویروسه و نیاز ب آنتی بیوتیک نداره تب بیشتر از 4 روز باید با آزمایش دلیلش مشخص بشه ک هم بی دلیل بچه آنتی بیوتیک نخوره هم خدایی نکرده اگه عفونتی بود توی مراحل اولیه درمان بشه

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

نه عزیزم نمیشه که باید تشخیص بدن اگه عفونته انتی بیوتیک بدن یا باکتریه یا ویروس باید دکتر بدونه

اگه هربار مریض میشن بخوایم خون بگیریم که چیزی ازشون نمیمونه. پسر من مریض که میشه سریع وزنش میافته و لاغر میشه. رنگ پریده میشه و بیجون. برا همین سعی میکنم ازمایش نگیرم تا مجبور نشم

خدا نکنه گلم داغونم حالا شکر بالا نیست دو بار در روز نزدیک ۳۸میشه اما خوب هست دیگه اره عزیز ...

خب خداروشکر ک عفونت نیست پس بیمارستان نرو تو خوته تحمل کن فضای عفونی بیمارستان و جو منفیش خیلی بیشتر اذیتت میکنه... 

عرق بید چون سرده خیلی واسه تب خوبه روز دوسه بار نصف فنجون بهش بده ان‌شاءاللَّه جواب میده... 

قوی باش گلم خدا قوتت بده❤️

عزیزم اذیت ک میشن کدوم مادری دلش میاد جیگرگوششو جلو چشمش سوراخ سوراخ کنن؟  من هروقت دخترم آزما ...

گلم دختر من ۷روزه دمای بدنش بالاست

معمولی نیست

مجبور شدیم ازمایش بگیریم

وگرنه تبای ویروسی سه روزه قطع میشه

نمیدونم شانس من چرا اینطوری شد

اگه هربار مریض میشن بخوایم خون بگیریم که چیزی ازشون نمیمونه. پسر من مریض که میشه سریع وزنش میافته و ...

نه دیگه هربار ک نیست... 

دکتر دخترمن میگه تب تا 4 روز ویروسیه اصلا دکتر نیارین بچه رو و با شیاف و شربت استامینوفن تبو کنترل کنین. بیشتر از چهار روز باید حتما بررسی بشه اگه عفونت گوش و گلو نداشته آزمایش بده ک اگه عفونت نهفته داره تشخیص بدیم و اگه ویروسیه کنترلش کنیم

خب خداروشکر ک عفونت نیست پس بیمارستان نرو تو خوته تحمل کن فضای عفونی بیمارستان و جو منفیش خیلی بیشتر ...

اره واقعا

همه جا داغونه

دعا کنید دخترم زودتر روبراه بشه

خودشم خسته شده

معده اش بهم ریخته

دارو نمیخوره

ضعیف شده

گلم دختر من ۷روزه دمای بدنش بالاست معمولی نیست مجبور شدیم ازمایش بگیریم وگرنه تبای ویروسی سه روزه ...

بعضی وقتا بیشتر میشه تایمش باید صبور باشی دیگه چاره ای نیست... 

ی سوال این مدت چیزایی ک طبع گرمش زیاده مثل گردو، بادوم، عسل، خرما و کلا این جور چیزا نخورده؟ 

اره واقعا همه جا داغونه دعا کنید دخترم زودتر روبراه بشه خودشم خسته شده معده اش بهم ریخته دارو ن ...

عزیزدلم💔 ان شاءالله زودی خوب میشه حال خانوم کوچولوتون... واسه غذا اذیتش نکن وقتی تب دارن بهتره کمتر غذا بخورن واسش عقاره گوشت درست کن بزار مقدار کم بخوره همون کمش بهش قوت میده... یکمیم نمک و آبلیمو بزن ک میلش بکشه

نه زیاد چطور مگه

آخه بعضی وقتا تب علتش میتونه غذاهایی باشه ک طبع گرم دارن... طبع بچه اگه با غذاهایی ک طبع گرم دارن سازگار نباشه حرارت بدنو بالا میبره... 

از عرق بید ی مدت استفاده کن خیلی واسه دخترمن جواب میده