2777
2789
عنوان

ساس این شکلی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6028 بازدید | 52 پست

وای خددافظ فقطط😭🏃🏃🏃🏃

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
سلام اول خونتو پش کش بزن برو پارکی چیزی چراغارم خاموش کن موقه خواب واینکه یه نوع پرده های توری هستن ...

دخترمو تموم دکترا بردم همه گفتن نیش حشره، پشه بند گذاشتیم خیلی بهتر شد، فقط من دیشب پتو از اتاق گرفتم تموم پاهام خوارید هنوزم میخوران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مطمعنی ساس؟ اخه تو این نزدیک هشت ماه نباید تو خونه معلوم بشه؟ خونمونم سرامیک سفید

بله عکسشم از گوگل برات گرفتم از بین بردنش خیلی سختی داره لای مبل و تختخواب و پرده و فرش و همه جا تخم ریزی میکنه ماهها زنده میمونن حتا با شستشو از بین نمیره بندرعباس قرص برنج میزارن تو خونه ولی قبلش لوازم برقی رو خاموش میکنن و میپیچن تو کارتن چون بُرد لوازم برقی رو کم میکنه هیچکسم نباید تو خونه باشه تا چنروز چون استنشاق قرص برنجم خطرناکه.. این روشو توصیه نمیکنم... سم پاشی هم جواب میده بدن بچتو نخارون من سرکه سفید با پنبه میمالیدم بهتر میشد ولی خارش شدید داره

چشمان تو آفریقاست.. 
اره فقط یکی پشتی دارم

داخلشون اگه بازاری باشه اکثرا الیاف نیست، ازمقواروشانه تخم مرغ شکل دادن ماداشتیم این مشکل رو پسرم روداغون کرده بودن نمیدونستم، شب میومدن سراغش، صبح ازخواب بیدارمیشدخمیازه میکشیدبعدمتوجه شدیم خون بچه رومیمکیدن ومال همین بوده، پشتیهاروانداختم دور، مستاحربودم جابجاشدیم کامل سمپاشی کردیم تاازشرشون راحت شدم یادم میادمثل کابوسه تنم خارش میگیره

دخترمو تموم دکترا بردم همه گفتن نیش حشره، پشه بند گذاشتیم خیلی بهتر شد، فقط من دیشب پتو از اتاق گرفت ...

پس لای تمام رختخـابات رفته همه رو باید با آب داغ بشوری بزاری آفتاب.. دوست من مبل و پشتیا و ی تشک پنبه ای انداخت دور.. خیلی مراقب طفلت باش دلم خیلی بحالش سوخت خیلی میخاره جاش

چشمان تو آفریقاست.. 
مگه شما ساس داشتین؟

بله شدید، فقط با سمپاشی از بین رفتن

خودمونم سم خریدیم با دستگاه سمپاش، حتی روی لحافارم سم زدم تا ازبین رفتن بالاخره

اها،با بخار آب جوشم از بین میرن،اگه بخارشور داری بگیر رو همه جا

لباساروهم با دمای بالای ۶۰ بریز تو ماشین

چون تا دمای ۶۰ ۷۰ رو تحمل میکنن

توروخدا زودتر سمپاشی کنین